VTH-350B-PUR Profil Sarma Makinesi

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1

İlan No: #00178525
Kategori: Pervaz Profil Sarma Makinesi
Marka: PRF Makina
Model Tipi: VTH-350B-PUR
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: İkitelli OSB Mah. / Başakşehir / İstanbul
Kısa Detay: 1 Yıl Garantili
Satış Detayı: Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

PRF Makine Ağaç İşleme Makineleri

PRF Makine Ağaç İşleme Makineleri San. ve Tic. A.Ş.

Danışman : Neslihan E.

Pur Tutkallı Profil Sarma Makinesi

  • PUR (Poliüretanlı Sistem) Ürün, özel ünitelerin montaj edilebilmesi amacıyla bünyesinde modüler bir sistem barındırır. Uzunluğunun, müşterilerimizin özel uygulama ihtiyaçlarına göre değişim gösterebilmesi, kenar kontrol hassasiyeti açısından garanti vermesine olanak tanır. Ayrıca, PLC renkli dokunmatik ekran ve pek çok dildeki kullanım kılavuzu, makinenin iyi bir denetime sahip olmasını sağlar.

PUR Yapıştırıcı Özellikleri:

  •  Su ve  çözücü içermez  ve katı içeriği% 100'dür.  Yurtiçinde ve yurtdışında  çevreye giderek daha fazla dikkat etme ihtiyaçlarını karşılayan yüksek performanslı çevre dostu  bir yapıştırıcıdır. Reaktif poliüretan sıcak eriyik yapıştırıcı  (PUR yapıştırıcı  ), sıradan sıcak eriyik yapıştırıcı ile karşılaştırıldığında mükemmel kapsamlı özelliklere sahiptir.    Solventsiz, yüksek başlangıç viskozitesi, hızlı konumlandırma özelliklerine  sahiptir.
  • sıradan sıcak eriyik yapıştırıcıların montajı vb. Sırasında ve  reaktif sıvı yapıştırıcıların benzersiz su direnci, ısı direnci,   soğuk direnci,  sürünme direnci ve orta direnci. Boyutlandırma sıcaklığı (120  ° C), yaygın sıcak eriyik yapıştırıcıdan (150-180 ° C) daha düşüktür.

 
Özellikler
  • Bu makine, yoğunluk levhası, plastik levha, alüminyum alaşımı ve diğer malzemelerden yapılmış  profillerin yüzeyine  PVC, ahşap kaplama, dekoratif kağıt, PP, PET  , PU  ve diğer dekoratif malzemeleri yapıştırabilir  .
  • Bu makine, üç taraflı ön ısıtma, hava genleşme mili, elektromanyetik fren sistemi, fotoelektrik sapma düzeltme sistemi ve  kesintisiz tutkal değişimi gibi gelişmiş konfigürasyonlarla profesyonel bir PUR tutkal eritme ve besleme sistemi benimser. makine.
  • Bu makine bölünmüş bir tiptir. Hızlı hat değişimi gerçekleştirmek, üretim verimliliğini büyük ölçüde artırmak, ürün değişimi nedeniyle presleme tekerleğini sık sık ayarlama zahmetinden kaçınmak  ve ekipmanın  satın alma maliyetini büyük ölçüde azaltmak için bir dizi yapıştırma sistemi herhangi bir sayıda presleme parçasıyla donatılabilir.

 

VTH-350B-PUR Profil Sarma Makinesi
VTH-350B-PUR Profil Sarma Makinesi Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin