Islak Kuru Vakumlu Süpürge kategorisi aramanızda 39 adet ilan bulundu

Toplam 2 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Islak Kuru Vakumlu Süpürge Popüler Ürünler

Islak Kuru Vakumlu Süpürge Çeşitleri

Islak kuru vakumlu süpürge temel bidon temizleyicisine benzer, sıvı dökülmeleri ve aynı zamanda kuru kir ve tozu gidermek için tasarlanmıştır. Öncelikle ticari mülklerde ağır işler için ıslak kuru vakumlu süpürge kullanıldı. 

Bununla birlikte, çeşitli boyutlardaki daha yeni, kompakt ıslak kuru vakumlu süpürge modelleri son zamanlarda ev içi kullanım için üreticiler tarafından tasarlandı. Islak kuru vakumlu süpürge sıvı dökülmesi ve nemli veya ıslak lekelerle başa çıkma sağlar. Islak kuru vakumlu süpürge içeride veya dışarıda olmasına bakılmaksızın her türlü kir ve sıvı atığı alabilir. Islak kuru vakumlu süpürge kova veya toplama haznesi, motor ünitesi ve hortum kısımlarından oluşur. 

Bir vakum torbası kullanmak yerine Islak Kuru Vakumlu Süpürge sıvıları ve katıları iki farklı bölmeye ayıran iki kova benzeri cihaz kullanımı sunar. Geleneksel elektrikli süpürgelerin aksine, sadece toz, tüy ve diğer pislikleri emmezler, aynı zamanda çok daha pürüzlü ve hatta nemli kir, su ve diğer sıvılardan da kurtulurlar.

Yüzlerce marka ve model, satıcıya anında ulaşabilme imkanı satılık ve kiralık seçenekleriyle Islak-Kuru Vakum Süpürge kategorisinde