RYC-05 Yarı Otomatik Kapsül İlaç Dolum Makinası

Fiyat Sorunuz
Adet

İlan No : #00116263
Kategori: İlaç Dolum Makinası
Marka: Renas Makina
Model Tipi: RYC-05
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Çin
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Ünalan Mah. / Üsküdar / İstanbul
Kısa Detay: 1 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Kredi Kartı, Krediye Uygun, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Renas Makina

Renas Makina ve Otomasyon Sistemleri

Danışman : Musab S.

Renas Makina RYC-05

Yarı Otomatik Kapsül İlaç Dolum Makinası

Renas RYC-05 Yarı Otomatik Kapsül Dolum Makinası,  gıda takviyeleri, bitkisel ürünler, ilaçlar, ekstraktların dolumunda, özellikle dolumu zor toz çeşitlerinde çalışabilmek için tasarlanmıştır.

Renas RYC-05 Yarı Otomatik Kapsül Dolum Makinası yarı otomatik bir makina olmasına rağmen, kapsülü kalıba kendisi dizer, tozu kendisi doldurur, yine kapsülleri birleştirme işini de kendisi yapar. Size sadece kapsül kalıbını önce kapsül dizme istasyonuna götürüp, sonra dolum istasyonu, sonrada birleştirme istasyonuna götürmek kalır.

Renas RYC-05 Yarı Otomatik Kapsül Dolum Makinası tam otomatik makinaların bile dolduramadığı birçok çeşit ekstrakt, toz karışımı vb. hammaddeleri kolaylıkla doldurur.

Renas RYC-05 Yarı Otomatik Kapsül Dolum Makinası kontrol panelinde bulunan döner tepsi hız ayarı ve dolum vidası hız ayarı özelliği sayesinde, kapsüle doluracağınız ürünün gramajına ince ayar yapabilirsiniz.

Renas RYC-05 Yarı Otomatik Kapsül Dolum Makinasının kapsül dizme istasyonunda emişi sağlayan vakum motoru, güçlü filtrasyon sistemi ve sağlam gövdesi ile, emsal makinalara göre daha uzun ömürlüdür.

Renas RYC-05 Yarı Otomatik Kapsül Dolum Makinası yarı otomatik bir makina olmasına rağmen, çok seri dolum yapabilmektedir. Dolum kapasitesi  ekstra dizme kalıbı takviyesi ile saatte 14000 adete çıkabilmektedir.

Renas RYC-05 Yarı Otomatik Kapsül Dolum Makinası tüm kapsül boyutlarına uyarlanabilmektedir. Kalıp setleri son derece hesaplıdır. Makinamız ile birlikte sipariş esnasında belirttiğiniz 1 takım kalıp ücretsiz olarak verilmektedir.

Renas RYC-05 Yarı Otomatik Kapsül Dolum Makinası firmamızın yıllardır sattığı, birçok referansının olduğu modellerden birisidir. Bu modelin de yedek parçaları yine diğer makinalarda olduğu gibi yüksek stoklu olarak yedek parça depomuzda bulunmaktadır.

Renas RYC-05 Yarı Otomatik Kapsül Dolum Makinası Tüm fabrikasyon hatalara karşı 1 yıl boyunca Renas Makina garantisi altındadır.
Firmamız prensip gereği, kendi satmadığı makinalara teknik servis hizmeti vermemektedir. Ancak Kapsül dolum makinalarına teknik servis verilmesi konusunda tecrübeli firma sayısının azlığı ve sosyal sorumluluk gereği, başka firmalardan da aldığınız kapsül dolum makinalarına da ücrete tabi olarak teknik servis hizmeti vermekteyiz.

kapsül
RYC-05 Yarı Otomatik Kapsül İlaç Dolum Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır.İlk yorum yapan sen ol!