100 Cm Renkli 325 Vuruş / Dakika Karton Bardak Flexo Baskı Makinası

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00202968
Kategori: Karton Bardak Flexo Baskı Makinası
Marka: YM Cup
Model Tipi: BKM-DK
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Orta Mah. / Bayrampaşa / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

YM Yavuz Makina

YM Yavuz Makina İmalat İnş. İhr. İth. San. ve Tic. Ltd. Şti.

Danışman : YM Cup Y.

YM Yavuz Makina YM/BKM-DK

100 Cm Renkli 325 Vuruş / Dakika Karton Bardak Flexo Baskı Makinası

Son zamanlarda karton bardakların eski hallerinden çok daha iyi ve yenilikçi olduğunun farkına varmışızdır. Çeşitli renkler, baskılar, yazılar veya sembollerle oldukça yaratıcı karton bardak tasarımlarıyla karşılaşabiliyoruz. Baskı işlerinin böylesine kolay ve yaygın hale gelmesiyle, yerel kafelerin bile sembollerini bardakları üzerinde taşıdığını ve bu sayede kullanıcı deneyimlerini daha yukarı çektiğini gözlemliyoruz.

Bizler de Yavuz Makine olarak daha çok müşteri kazanmanızı sağlayacak, büyüklü küçüklü tüm firmalara hitap etmenize olanak tanıyacak bir ürünle karşınızdayız. YM/BKM karton bardak baskı makinesi ile özgün ve harika tasarımlara sahip bardaklar üretmek hiç bu kadar kolay olmamıştı! Gelin bu mühendislik harikası ürünün özelliklerine daha yakından bakalım.

YM/BKM makinesi hem tek hem de çift taraflı PE kaplamalı baskı ve kesim işlemlerini tek şasede gerçekleştirebilen oldukça gelişmiş bir modeldir. Kesim ve baskı işlemlerinin yapıldığı bölmelerde kullanılan full SERVO motorlar sayesinde daha verimli baskı işlemlerine imza atabilirsiniz. Bu modelde, baskının ana maddesi olan mürekkep, su bazlı olarak ayarlanmıştır ve insan sağlığına hiçbir zararı bulunmamaktadır. Ayrıca sahip olduğu geniş renk paleti ve paslanmaz çelik boya haznesi sayesinde 1, 2, 3 veya 4 rengi aynı anda kullanabilirsiniz.

30 M/Dakika kesim hızı sayesinde, bardak üretim hızınızı en yüksek seviyeye çıkarabilirsiniz. Elektrik tasarrufu sağlayan yapısı ve seri üretim için sahip olduğu kızılötesi kurutucularla aradığınız her şey YM/BKM modelinde! Sizler de kolayca renkli baskı yapabilmek, müşteri sayınızı arttırmak ve çok yönlü bir üretici olmak için bu modeli deneyebilirsiniz. Yavuz Makine sunduğu yenilikler ve ürettiği kullanışlı modeller ile her zaman sizin yanınızda!

YM Yavuz Makina YM/BKM-DK Teknik Özellikler

100 Cm Kağıt Bardak Kesim Makinası
100 Cm Renkli 325 Vuruş / Dakika Karton Bardak Flexo Baskı Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin