Z Sehpa Tek Sepetli 65x40 cm

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00180402
Kategori: Konfeksiyon Sehpası
Marka: Sellers
Model Tipi: K-43
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: 15 Gün
Konum: İkitelli OSB Mah. / Başakşehir / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Çekle Şatış, Havale / EFT, Kredi Kartı, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Sellers Metal

Sellers Metal Konfeksiyon Malz. San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Ersin B.

Tek Sepetli Z Tipi Sehpa 

Birçok iş kolunda ve bazen evlerimizde de kullandığımız mal taşıma arabaları özellikle seri üretim yapan alanlarda sıkça karşımıza çıkmaktadır. Üretilen bir ürünün taşınması için rahatlık sağlayan bu aralar kolay bir kullanıma da sahiptir. İş esnasında hep elimizin altında bulunması gereken bu araçlar arasında gelmektedir. Üretim alanlarında özellikle karşılaştığımız bu araçlar kullanım alanı olarak önemli bir yer tutar. İşten ve zamandan tasarruf etmeniz için en büyük yardımcılarınızdan biri bu araçlar olacak.  Bu araçların sağladığı avantajlara daha yakından göz atalım.

Mal Taşıma Araçlarının Sağladığı Kolaylıklar

Mal taşıma araçları özellikle ağır ve fazla olan ürünleri kolay bir şekilde taşınacak olan alana nakletmemize imkân verir. Bu sayede iş süresinden avantaj sağlamış oluruz. Ürünleri tek tek taşıyarak kaybedilen süreyi ortadan kaldırır. Bu sayede zaman içerisinde işi hızlandırarak daha fazla üretim imkânı sağlar. Mal taşıma araçları tekerlekler yardımıyla hareket etmektedir. Bu sayede kullanım esnasında kolaylıklar sağlar. Fiziksel olarak zorlayıcı olan ve vücut sağlığınıza zarar verecek olan ağır yükleri taşımak zorunda kalmamak için de mal taşıma arabaları sizin için vazgeçilmez araçlardan olacaktır. Bu özellikleri sayesinde daha hızlı yaptığınız iş ve zamandan sağladığınız tasarruf sayesinde üretiminizde de artışın meydana geldiğini göreceksiniz.

Mal Taşıma Arabaları fiyatları 

sellers metal Tekstil Ekipmanları güvencesiyle ve uygun fiyatıyla mal taşıma araçları sizi bekliyor. Müşterilerin tüm sorunlarına yanıt veren hizmeti sayesinde bu araçlardan edinmek artık çok kolay. Güvenli ve uygun fiyatları sayesinde size büyük kolaylıklar sağlayacak bu ürünleri sellersmetal Tekstil Ekipmanları sayesinde elde edebileceksiniz.  bağlantısından ulaşarak ihtiyacınıza uygun olan aracı inceleyip kolayca satın alabilirsiniz. Güvenli ve iyi bir alış veriş için bağlantıda ki adrese tıklamanız yeterli.

Z Sehpa Tek Sepetli 65x40 cm Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin