12 Litre/Dakika Textüre Makinası
Wagner Plastcoat 830
12 Litre / Dakika Textüre Makinası
Otomatik helezon sistemi ve Tabanca: Siz tabancanın kolunu açtığınız anda sistem basınç oluşturmaya başlar, tabancanın kolunu kapattığınızda ise sistem 3 tur geri çalışarak, hortum içerisindeki basıncı boşaltır. Tabancayı tekrar açtığınızda yüksek basınç ile karşılaşmazsınız.
Otomatik Stator : Stataor montaj ve sökümü otomatik olarak gerçekleşir. Takıp sökmek için dakikalarca uğraşmaya, ekstra çaba sarf etmeye gerek yoktur.
Zengin Aksesuar Desteği : Farklı boylardaki uzatmaları, çeşitli çaplardaki nozulları, farklı rotor-satator seçenekleri, uygulanacak materyal ve uygulama alanın göre iş becerisini en üst seviyeye taşıyacak zenginliğe sahiptir.
Sadece 52 kg Ağırlık : Hem uygulama alanı içerisinde kolay taşıyabilme hem de yükleme açısından çok büyük konfor sunar.
Kolay Sökülebilir-Takılabilir Yapı : Malzeme haznesini makinadan saniyeler içerisinde ayırabilir, temizliği büyük bir kolaylıkla yapabilirsiniz.
Uygulama Alanları : Çimento – Bitüm esaslı yalıtım ve kaplama ürünleri
Wagner Plastcoat 830 Teknik Özellikleri
| MOTOR GÜCÜ | 1,8 kW |
| ELEKTRİK GÜCÜ – VOLTAJ | 230 V / 50 Hz |
| MAKSİMUM DEBİ | 12 lt / dak |
| MAKSİMUM HORTUM UZUNLUĞU | 30 m |
| MAKSİMUM YÜKSEKLİK | 20 m |
| AĞIRLIK | 52 kg |
| MAKSİMUM GREN ÇAPI | 3 mm |
| MAKSİMUM ÇALIŞMA BASINCI | 40 Bar |
| STANDART MEME ÇAPI | 6 mm |
| HAZNE KAPASİTESİ | 40 lt |
| ÜRÜN PAKETİ | Spray Makinesi, Hortum, Otomatik Tabanca |