4 Nozullu Otomatik Sıvı Dolum Makinası

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00238305
Kategori: Otomatik Sıvı Dolum Makinası
Marka: Keskinmak
Model Tipi: 4 Nozullu
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Şahintepe Mah. / Başakşehir / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Keskinmak Sanayi Makinaları

Keskinmak Sanayi Makinaları Ve Tic Ltd. Şti.

Danışman : Keskinmak Sanayi M.

4 Nozullu Otomatik Sıvı Dolum Makinası

Bu dolum makinesi, otomatik ve kullanımı son derece kolay olan bir yapıya sahiptir. Servo motor ve volumetrik sistem ile çalışan bu makine, sıvı ürünlerin hassas dolum işlemlerini hızlı ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirir. Dokunmatik ekran arayüzü, dolum ayarlarınızı kolayca yapmanıza olanak tanır. Üzerinde bulunan İngilizce ve Türkçe dil seçenekleriyle donatılmış 7” PLC ekranı, kullanıcı dostu bir deneyim sunar.

Ürünlerinize uygun olarak farklı ebat ve şekillerde tasarlanan bu dolum makinesi, hem mekanik hem de elektronik sistemlerle uyumlu bir şekilde çalışır. Ürün dolum işlemi tamamlandıktan sonra, makinenin şasesi ve parçaları kolayca temizlenebilir, böylece hijyen standartlarına uygunluğunuzu sağlarsınız.

Dolum işlemi, çalışan personelin manuel olarak konveyöre beslediği ürün paketleriyle başlar. Konveyör üzerinde ilerleyen ürün paketleri, dolum makinesinin sensörleri tarafından algılanır ve dolum yapılacak alanda durdurulur. Makine, ürünü kazandan çekerek 4 adet dolum memesinden dolum işlemini başlatır. Dolum ağırlığını ekrandan ayarladıktan sonra, makine otomatik olarak dolum işlemini tamamlar ve keser.

Dolum makinesi üzerindeki nozul sayısı, belirli bir süre içinde çıkacak ürün sayısıyla doğru orantılıdır. İhtiyacınıza bağlı olarak farklı nozul seçeneklerini değerlendirebilir veya taleplerinizi bize iletebilirsiniz.

Dolum işlemi tamamlandıktan sonra, doldurulan ürünler konveyör üzerinde ilerler ve boş ürün paketleri tekrar dolum memelerinin altında durdurularak dolum işlemi tekrarlanır. Otomatik seviye kontrol sistemi sayesinde, kazan dolduğunda ürün giriş vanası kapatılır ve makineye besleyen pompaya sinyal gönderilerek işlem durdurulur veya yeniden başlatılır. Bu sayede, dolum makinesi saatlerce kesintisiz bir şekilde çalışabilir, kazan içindeki ürün seviyesini takip etme zorunluluğu ortadan kalkar.

Dolum hattınızı daha da geliştirmek isterseniz, dolum işlemi tamamlanan ürünlerin kapaklarını kapatmak için dolum makinesinin arkasına kapak kapatma makinesi ve ardından etiketlerinizi otomatik olarak yapıştırmak için bir etiketleme makinesi ekleyebilirsiniz. Bu şekilde, doldurma hattınızı tam bir otomasyon hattına dönüştürebilir ve üretim verimliliğinizi artırabilirsiniz.

4 Nozullu Otomatik Sıvı Dolum Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin