Dikomsan Lp 60 Kg Fiyat Hesaplamalı Manav Terazisi

2.350
KDV DAHİL Min. Sipariş 1

İlan No: #00183581
Kategori: Fiyat Hesaplamalı Terazi
Marka: Dikomsan
Model Tipi: LP 60
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Hacı İshak Mah. / Akhisar / Manisa
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Kredi Kartı

Satıcıyla iletişim kur

Ata Tartı

Ata Tartı Baskül Terazi

Danışman : Alparslan .

Dikomsan LP 60 Kg Manav Terazisi

Ticari Kullanım İçin

Fiyat Hesaplama Özellikli Terazi

Büyük LCD Gösterge (ön ve arka)

Parlak Ekran Işığı (ön ve arka)

Hassasiyet: İkili Taksimat (dual range)

Direkt Hafıza Tuşu: 4 Adet PLU

Toplam Ürün Hafızası: 99 Adet PLU

Şarj Edilebilir Uzun Ömürlü Akü

Aşırı Yük ve Darbelere Karşı Dayanıklı

 Opsiyonlar

RS-232 Seri Bağlantısı

Etiket veya Fiş Veren Yazıcı

Çalışma Sıcaklığı -10ºC ~ 40ºC 

Güç Kaynağı Şarj Edilebilir Akü veya AC/DC Adaptör

Dikomsan LP 60 Kg Manav Terazisi Nedir?

   Teraziler yıllar boyunca bir şeyleri ölçmek için kullanılan yegane araçlar olmuşlardır. Teknoloji geliştikçe tartı cihazları geleneksel tartım ölçeklerinin aksine hassas bir şekilde ölçüm yapacak hale geldi. Ata tartı olarak en iyi terazileri sizlere sunmaya çalışıyoruz. Ata tartı ile güvenilir alışverişin keyfini çıkarın. Yapmanız gereken tek şey sitemizde size uygun ürünü bulmak. Eski zamanlarda tahterevalliye benzeyen teraziler vardı. Bir tarafına tartılacak olan eşyalar diğer tarafını ise demir ağırlıklar koyulurdu. Her iki taraf dengelendiğinde tartım işlemi tamamlanmış oluyordu. Bu terazilerle ancak büyük ölçekleri ürünleri tartabiliyorduk. Bu tartılarla hassas, harf ölçüleri tatmanız mümkün değildi. Günümüzde ise dijital ve elektronik tartı aletleri sayesinde birçok şeyi tartmak basit hale geldi. Modern barkod merkezli elektronik terazilerle küçük miktarları hassas bir şekilde ölçebilirsiniz.

 

Hangi Tartıyı Tercih Etmeliyim?

   Günlük hayatımızda kullandığımız teraziler çok daha farklı fonksiyonlara sahiptirler. Bu sabeple birden fazla alanda kullanım sağlayabilirler. En fazla kullanım sağladığı sektör ise endüstriyel alanlardır. Terazilerin, laboratuvar ortamlarında tercih edilmelerinin en yegane sebebi teknolojik donanımlara ve çeşitliliğine sahip olmalarıdır. Terazilerin kullanım alanlarına şöyle bir bakacak olursak; Market , Manav , Balıkçı Kimya, Kozmetik, Kalite Kontrol Araştırma laboratuvarları, Tıp, Eczacılık ve İlaç, Sanayi sektörlerini sıralayabiliriz. Ata tartı bünyesinde, amacınıza yönelik kullanım sağlayabileceğiniz , farklı donanımlara ve güvenilirliğe sahip onlarca marka ve yüzlerce çeşit teraziler bulunmaktadır. Tam donanımlı terazilerimiz; Tartım terazileri, su geçirmez teraziler, sayıcı teraziler, yat hesaplamalı teraziler , hassas laboratuvar terazileri, medikal teraziler, ekonomik tartım, barkodlu sistem terazileri, bu terazi çeşitliliğimizin arasındadır.

 

   Basküller analog tartı olarak bilinen modellerden biri olarak sayılmaktadır. Medikal basküllerin kullanım alanları ise muayenehaneler ve doğumhanelerdir. Doğumhanelerde tercih edilen teraziler bebeklerin kilo ve boyunun ölçümünü sağlayabilen baskül modelleridir. Basküllerin de tartılarda olduğu gibi farklı donanımlara sahip çeşitlilikleri mevcuttur. Tartılar küçük ağırlıkları ölçüm görevinde kullanılırken, basküller büyük ağırlıkların ölçümünde kullanılan cihaz görevini görmektedir. Basküllerin ticari alanlarda, büyük baş hayvan ve küçük baş hayvan ağırlığı ölçmede de kullanım sağlamaktadır. Ata tartı bünyesinde birçok alanda yardım sağlayabilecek opsiyonel birden fazla baskül çeşidi sunulmaktadır. Fiyat hesaplamalı, sayıcı basküller, tartım baskülleri, çengel baskül, vinç baskülü, trans palet baskül, paslanmaz basküller, hayvan baskülü, hisse paylaşım baskülü, ağır hizmet baskülleri, süt baskülleri ve mobil baskül çeşitlerimize Ata Tartı firmamızın ürün gamında bulabilirsiniz.

Dikomsan Lp 60 Kg Fiyat Hesaplamalı Manav Terazisi Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin