800/1200 mm Manuel Atık Ayrıştırma Platformu

59.950
+KDV Min. Sipariş 1

İlan No: #00219897
Kategori: Atık Ayrıştırma Makinası
Marka: MT Makina
Model Tipi: M-AA001
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Sipariş Üzerine
Konum: Cumhuriyet Mah. / Esenyurt / İstanbul
Kısa Detay: Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

MT Makina

MT Makina Geri Dönüşüm Sistemleri İml. İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Burçak A.

MT Makina

800/1200 mm Manuel Atık Ayrıştırma Platformu

  • Baca Sayısı: 2×2 / 2×3 / 2×4 / 2×5 / 2×6 / 2×8 / 2×10/ 2×12 adet
  • Platform Tipi: Açık veya kapalı
  • Ayrıştırma Konveyörü Genişliği: 800 / 1200 mm
  • Besleme Konveyörü: Zeminden, Zemin üzerinde
  • Boşaltma Sepeti: Opsiyonel
  • Merdiven Sayısı: 2 adet
 
Manuel Ayıklama Platformu, atık yönetim ekipmanı sisteminde vazgeçilmez bir süreçtir . Manuel ayırma istasyonu, çoğunlukla çöp işleme hattının makine tarafından ayrıştırılamayan parçaları için kullanılır ve genellikle trommel elekten önce büyük parçaları ayırmak için kullanılır.
Ayırma operatörleri, geniş ve aydınlık ayırma odasında çöp ayırma işlemlerini yürütür. Ayırma platformu, ayırma personelinin iyi bir çalışma ortamında çalışmasını sağlamak için iyi bir havalandırma ve klima cihazları ile donatılmıştır.
 

Taze havalandırma kliması: Ayıklama odasında temiz hava sağlayabilen, sterilizasyon ve negatif oksijen koşulları oluşturabilen taze hava havalandırma sistemi bulunmaktadır. Bu sisteminin hava çıkışı, manuel ayırma odasındaki her bir ayırma istasyonunun hemen üzerinde konumlandırılır. Bu sayede operatörün çalışma ortamı daha iyi olacaktır.
Manuel sıralama istasyonu: Kapasiteye göre ayarlanabilir. Ayırma personeli, bantlı konveyörün her iki ucunda durur ve ayırma personelinin sırtı, koridor ile duvardan uzaktadır. Ayıklanan malzemeler manuel olarak bacaya atılır ve buradan ayırma odasının alt kısmınadüşer. Alt kısım bir konteyner veya sepet ile donatılabilir, böylece düşen malzemeler bu konteynere düşer. Bu tasarım yöntemi, kişi ile ayıklanan atıklar arasındaki mesafeyi arttırmakta ve geleneksel tasarım yönteminde ayrıştırılan atıkların yaydığı kokunun insan sağlığı üzerindeki etkisini büyük ölçüde ortadan kaldırmaktadır.
Ayırma bandı konveyörü: Ayırma odasının ortasında, manuel ayırma için uygun olan yatay bir malzeme taşıma konveyörü vardır. Konveyörün genişliği, işlem hacmine göre tasarlanabilir. Konveyörün genişliği atıkların tasnif etkisini etkilemeyecek ideal ölçülerdedir.
Ayırma odası: Isı yalıtımı, ferah ve aydınlık, ayırma personeli için rahat bir çalışma ortamı sağlar. Ayrıştırma Odası, bir dizi geniş ve parlak cam pencere ile donatılmıştır. Personelin çok yoğun olduğu tasnif odasında en az iki dış kapı mevcuttur. Ayırma platformu, betonarme bir yapı olarak veya üzerine kaymayı önleyici desen plakaları serilmiş çelik platform olarak üretilmektedir. Yük taşıma gereksinimleri, konveyör ekipmanının, ayıklama işçilerinin ve bakım personelinin ağırlığını taşımak üzere tasarlanır.

800/1200 mm Manuel Atık Ayrıştırma Platformu
800/1200 mm Manuel Atık Ayrıştırma Platformu Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin