1200 Kg Taşıma Mekik Raf Sistemi

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00188707
Kategori: Mekik Raf Sistemi
Marka: Gizay Makina
Model Tipi: TMK 80
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Turgut Özal Mh. / Şehzadeler / Manisa
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Gizay Makina Plastik

Gizay Makina Plastik San. Ve Tic. Ltd. Şti

Danışman : Onur Ç.

Gizay Makina TMK 80

 

1200 Kg Taşıma Mekik Raf Sistemi 

 
  Birçok depo yöneticisi ve lojistik sorumlusu için radyo kontrollü mekik sistemi yabancı bir kavramdır. Raf mekik sistemini doğru tanımak, bu ekipmanın kabiliyetlerini iyi anlamak depolama alanında kullanacağınız otomatik raf sistemini seçmekte size büyük avantaj sağlar. Ürününüzün tipi, çeşitliliği, ağırlığı ve bir çok benzer etken seçilecek raf mekik makinesinin tipini belirlemekte başlıca unsurdur.
 

Temelde endüstriyel raf sistemlerinin kullanım mantığı belirli bir alanda depolanan ürün hacmini artırmak adına bahsedilen bu alanın düşey yönde arttırılarak faydalı bir hacmin oluşturulmasıdır. Firmalar ürünlerini yada üretim girdilerini bazı zamanlarda yarı mamüllerini depolamak için endüstriyel raf sistemlerini kullanılırlar. İnsan gücü ile kaldırılamayacak yahut insan boyunu aşacak yüksekliğe konulacak ürünler için depo sistemlerinde yardımcı taşıma ekipmanları olarak temel adı ile forkliftler kullanılmaktadır. Bu ekipman ürünlerin saha içinde nakliyesi ve en önemlisi depo sistemi içerisindeki tanımlı yerine sevki için kullanılmaktadır. Klasik depo mantığı bu şekilde işlemektedir. Forklift operatörü yükü, ilgili raf koridoruna girerek sağlı sollu dizilmiş raf seviyelerine yükselterek bırakır veya ilgili raf seviyesinden alır. Bu sistem genel tanımı ile back to back raf sistemi olanarak anılır. Bu endüstriyel raf uygulaması her raf katı ve gözünde farklı tip bir ürün depolandığı prosesler için idealdir.

          Daha az sayıda kalemden oluşan yada depolanacak ürün çeşitliliğinin partilere ayrılabildiği durumlarda hacimden kazanmak ve forklift manevra alanlarını ortadan kaldırmak için drive in raf sistemleri kullanılmaktadır. Bu sistemde forklift raf koridorları arasına, esasında rafın içine girerek yükü raf seviyesinde arka arkaya dizmektedir. Bu sayede forkliftin manevra yapması için ayrılması gereken alan bu endüstriyel depo sistemi ile ortadan kaldırılarak faydalı hacme dönüşmüş olmaktadır. Diğer bir deyişle faydalı alan artmakta ve depo yoğunluğu da parelel olarak yükselmektedir. Bu sebeple bu tarz endüstriyel depolama tipine yoğun depolama denmektedir.

          Yoğun depolama söz konusu olduğunda son yıllarda hayatımıza giren ve birçok firmanın başarı ile adapte olduğu raf mekik sistemleri ortaya çıkmakta ve konunun akışını değiştirmektedir. Mekik raf sistemi işleyiş olarak drive in raf sistemine benzesede aslında getirdiği farklılıkla tamamen ayrı bir başlık altında incelenmelidir.

1200 Kg Taşıma Mekik Raf Sistemi Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin