Nır Ölçüm Cihazı | Phoenix 5000/6000

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00187241
Kategori: Gıda NIR Cihazı
Marka: Blue Sun Scientific
Model Tipi: Phoenix 5000/6000
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Amerika
Teslim Durumu: Sipariş Üzerine
Konum: Hasanpaşa Mah. / Kadıköy / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

SAS Standart Analitik Sistemler

Standart Analitik Sistemler Paz. San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Babürhan K.

Blue Sun Scientific Phoenix 5000/6000
NIR Ölçüm Cihazı
 

Phoenix 6000, monokromatör yapıda yüksek performanslı laboratuvar tipi bir NIR cihazıdır.

En Optimal Rasyonlar İçin Sürekli Analiz

Hem hammaddelerinizi hem nihai ürünlerinizi saniyeler içinde kontrol etmenize olanak tanır. Böylece doğru satın alma yapar ve en uygun rasyonları hazırlarsınız.

Analizler sarfiyatsız olarak yapılır ve saniyeler içinde raporlanır. Bütün parametreler aynı anda ölçülür. Analiz maliyeti düşer, laboratuvar iş yükü azalır.

Yüksek Hassasiyet & Yüksek Tekrarlanabilirlik

Ölçüm Teknolojisi

Phonix, monokromatör özellikte bir NIR cihazıdır. Numune üzerine her seferinde tek bir dalgaboyunda ışık yollanır. Işığın her bir dalgaboyu ayrı ayrı ölçülür.

Ölçüm Aralığı

Phoenix, spektrum üzerinde geniş bir aralıkta bilgi toplar. 600 nm – 2500 nm aralığında ölçüm yapmaktadır. 1900 nm’lin bu bölgede 0,5 nm aralıklarla bilgi toplar. Toplamda 3800 ayrı noktadan ölçüm yapmaktadır

Hareketli Numune Kabı

Phoenix, numune kabını hem dairesel hem ileri-geri hareket ettirerek numune yüzeyinin tamamını ölçmeye olanak tanır. Böylece numuneyi daha iyi temsil eden ve daha tekrarlanabilir bir sonuç sağlar

Otomatik Referans Kontrol

Phoenix numune kabının yerleştirildiği adaptörün altında referans plakalar bulunur. Bu plakalar ile her tarama öncesinde numune düzleminde referans kontrolü yapılır. Böylece her analizce cihazın kararlı çalıştığından emin olunur.

Otomatik Dalgaboyu Hizalaması

Phoenix, dalgaboyu hizalamasını otomatik olarak yapar. Harici bir master cihaza ya da kalibrasyon kitine ihtiyaç duymadan dahili referans plakalarını kullanarak dalgaboyu hizalamasını sağlar.

Kolay Kullanım

Phoenix Windows 10 işletim sistemli dahili bir bilgisayara sahiptir. Yüksek çözünürlükte renkli dokunmatik ekranı ile kontrol edilir, istenirse fare ya da klavye bağlanabilir.

İçinde bulunan bilgisayar Microsoft Surface Pro tablet bilgisayardır. Harici bir adaptöre ihtiyaç duymadan kablosuz bağlantı kabiliyetine sahiptir. Cihaza USB bağlanabilir. Alınan raporlar yazıcıya aktarılabilir. LIMS bağlantısı yapılabilir

Uygulamalar, Ürünler ve Parametreler

Cihaz hazır kalibrasyon paketi ile gelmektedir. Kalibrasyonlar cihaza şifrelidir. Belirli aralıklarla lisans yenilemesi gerekmez. Cihaza sahip olunduğu süre boyunca kullanılabilir. Yem endüstrisinde kullanılan pek çok hammadde ve nihai ürünün analizini yapabilmektedir.

Ürünler:

Kesif yemlerde, kaba yemlerde, tahıllarda, yağlı tohumlarda, küspelerde, baklagillerde, diğer bitkisel yan ürünlerde ve hayvansal yem hammaddelerinde ölçüm yapabilmektedir

Parametreler:

Nem/Kuru Madde, Protein, Yağ, Kül, Nişasta, Selüloz, ADF, NDF, Metabolik Enerji, Kalsiyum, Fosfor parametrelerinin ölçümlerini yapabilmektedir.

 

Nır Ölçüm Cihazı | Phoenix 5000/6000 Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin