Hamburger Sandviç Roll Ekmek Üretim Hattı

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1

İlan No: #00167755
Kategori: Sandviç İşleme Makinası
Marka: Dams
Model Tipi: DHSR-76
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Mehmetakifersoy Mah. / Kemalpaşa / İzmir
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

DAMS Makina

DAMS Makina İhr. İth. San. ve Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Dev A.

Hamburger Sandviç Roll Ekmek Üretim Hattı

 

DAMS DHSR-76, hamburger, sandviç ve roll ekmek üretimi için tasarlanmış yüksek kapasiteli bir makinedir. PLC kontrollü dokunmatik ekranı ile tüm ayarlar kolayca yapılabilir. Mekanik ayarların öğrenilmesi ve kullanımı basittir. Kullanım bilgileri hafızaya kaydedilebilir ve sürekli kullanılabilir. Günlük temizlik kolaydır ve bantların sökülüp takılması zahmetsizdir. Tüm bant hızları istenilen seviyeye ayarlanabilir. Elektrik ve elektronik arızalar PLC ekranda resim ve metin ile uyarılır. Arıza durumunda uzaktan erişim ile müdahale edilebilir (Opsiyonel).

Kesme Bölümü

Dış kasa ve hamur temas yüzeyleri 304 krom kaplamadır. Hamur kesim gramaj aralıkları 30-200 gr arasında değişir ve farklı dış tamburlar kullanılır. Ortalama üretim kapasitesi saatte 11.000 adettir. Hamur kesiminde çok az un kullanıldığından temiz bir çalışma ortamı sağlar. Kesilen hamurlara verilen un miktarı ayarlanabilir. Yağlama sistemi otomatik olarak ayarlanır ve basınçsız kesim nedeniyle hamur yıpranmaz.

Ara Dinlendirme Bölümü

Bu bölüm, ürünlerin kolay şekil alması için kısa süreli fermantasyon sağlar. Kesilen ve yuvarlanan hamurların daha kolay işlenmesini sağlar. Kesme bölümünden gelen 6 veya 8 hamur, dinlendirme bölümü çıkışında 3’e veya 4’e düşürülür. Dinlendirme süresi kesme makinesinin hızına bağlıdır ve ortalama 5 dakikadır. Daha yüksek süreler için tas adedi artırılarak istenen süreye uyarlanabilir. Dinlendirme bölümü kullanılmadığında direkt geçiş bandı kullanılarak kesilen hamurların geçişi sağlanır.

İşleme (Şekil Verme) Bölümü

Bu bölümde, şekil verme, ezme işlemini yapan ezme bandı, şekil verme yastığı ve sıralama ünitesi bulunur. Hamura yuvarlak şekil verme ezme bandı ile yapılır, sandviç ekmek hamurları şekil verme yastığı ile gerçekleştirilir. Ürün boy ve şekilleri hamur gramajına göre kolayca ayarlanabilir. Sandviç şeklindeki hamurların sıralanması için tek sıraya alınır ve düzgün dizilim sağlanır. Makinenin çalışması sensörler ile PLC programı tarafından kontrol edilir.

Serme (Tavaya-Pasaya Otomatik Sıralama)

Tava veya pasa otomatik olarak yerleştirilir ve serme gerçekleştikten sonra otomatik olarak dışarı çıkar. Serme mesafesi ekran üzerinden ayarlanabilir. Kesilen hamur istenilen ölçüdeki tava veya pasa otomatik olarak sıralanır. Oluklu ve düz tavalarda otomatik sıralama yapılabilir. Pnömatik pistonlar ile çalıştığından makine için minimum 4 bar hava basıncı gereklidir. Elektrik için 5*2,5 çoklu kablo çekilmelidir ve voltaj dalgalanmalarını önlemek için uygun regülatör kullanılması önerilir.

Teknik Özellikler

  • Makine Eni: 1600 mm

  • Makine Boyu: 9260 mm

  • Makine Yüksekliği: 2435 mm

  • Makine Ağırlığı: 3600 kg

  • Voltaj: 380V

  • Akım: 32A

  • Frekans: 50 Hertz

  • Güç: 12 kW

DAMS DHSR-76, yüksek kapasitesi ve verimliliği ile ekmek üretim hattınızı optimize eder. Gelişmiş teknolojisi ve kullanıcı dostu tasarımı ile üretim süreçlerinizi kolaylaştırır ve kaliteli ürünler sunar. İşletmenizin üretim ihtiyaçlarına mükemmel uyum sağlayacak bu makine, güvenilir ve etkili bir çözüm sunar.

 

             Dams DHSR-76 Teknik Özellikleri

MAKİNA ENİ

1600 mm

VOLTAJ

380V

MAKİNA BOYU

9260 mm

AKIM

32A

MAKİNA YÜKSEKLİĞİ

2435 mm

FREKANS

50 Hertz

MAKİNA AĞIRLIĞI

3600 Kg

GÜÇ

12 kW

DAMS Hamburger Sandviç Roll Hattı
Hamburger Sandviç Roll Ekmek Üretim Hattı
Hamburger Sandviç Roll Ekmek Üretim Hattı
Hamburger Sandviç Roll Ekmek Üretim Hattı Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin