Poğaça Üretim Hattı Makinası

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1

İlan No: #00167756
Kategori: Simit Poğaça Üretim Makinası
Marka: Dams
Model Tipi: DPHT-75
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Mehmetakifersoy Mah. / Kemalpaşa / İzmir
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

DAMS Makina

DAMS Makina İhr. İth. San. ve Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Dev A.

DPHT-75 Poğaça Üretim Hattı Makinası

DAMS DPHT-75 poğaça üretim hattı, yüksek verimlilik ve kullanım kolaylığı sağlayan gelişmiş özelliklere sahiptir. Ayarlar, PLC kontrollü dokunmatik ekran üzerinden kolayca yapılabilir. Mekanik ayarların kullanımı basittir ve öğrenilmesi kolaydır. Kullanım bilgileri hafızaya kaydedilerek sürekli kullanılabilir. Günlük temizlik işlemleri kolaydır ve özellikle bantların sökülüp takılması zahmetsizdir. Tüm bantların hızları istenilen seviyeye ayarlanabilir. Elektrik ve elektronik arızalar PLC ekranında resim ve yazı ile bildirilir. Arıza durumunda PLC programa uzaktan erişim ile müdahale edilebilir (opsiyonel).

Kesme Bölümü

Dış kasa ve hamur temas yüzeyleri 304 krom kaplamadır. Hamur kesim gramaj aralıkları:

  • 30-110 gr

  • 40-160 gr

  • 50-180 gr

  • 70-200 gr

Bu gramaj aralıkları için farklı dış tamburlar kullanılmaktadır. Ortalama roll ekmek hamuru ve yuvarlama kapasitesi saatte 11.000 adettir. Bir saatte en fazla 11.000 adet hamburger ve poğaça hamuru, simit ve sandviç hamuru ise ortalama 7500 adet üretebilir. Hamur kesiminde çok az un kullanıldığından temiz bir çalışma ortamı sağlar. Kesilen hamurlara verilen un miktarı ayarlanabilir ve yağlama sistemi otomatik olarak ayarlanır. Basınçsız kesim nedeniyle hamur yıpranmaz.

Ara Dinlendirme Bölümü

Bu bölüm, ürünlerin kolay şekil verilmesi için kısa süreli fermantasyon sağlar. Gramaja göre kesilen ve yuvarlaması yapılan hamurların daha kolay işlenmesini sağlar. Kesme bölümünden gelen hamurlar dinlendirme bölümünde işlenir. Dinlendirme süresi kesme makinesinin hızına bağlıdır ve ortalama 5 dakika olarak belirlenmiştir. Dinlendirme kullanılmadığında direkt geçiş bandı kullanılarak kesme bölümünden gelen hamurların geçişi sağlanır.

İşleme (Şekil Verme) Bölümü

Şekil verme, ezme işlemini yapan ezme bandı, şekil verme yastığı ve sıralama ünitesini içerir. Hamura yuvarlak şekil verme ezme bandı ile yapılır, sandviç ekmek hamurları ise şekil verme yastığı ile gerçekleştirilir. Ürün boy ve şekilleri hamur gramajına göre kolayca ayarlanabilir. Sandviç hamurları düzgün dizilim için tek sıraya alınır.

Kayzer

Kesilip yuvarlanmış poğaça hamuru işleme bandında istenen kalınlığa geldikten sonra serme bandından geçiş yapar. İlk sıralama klapesinde aynı hizaya alınan poğaça hamurları, kat izi basılarak işleme bandına geçer.

İşleme Bandı

Bu bant, üst üste iki banttan oluşur. Alttaki bant üzerinde çalışma tablaları bulunur ve önceki kısımlardan gelen hamurların el işçilikleri bu tablalar üzerinde yapılır. Üst taşıma bandı genellikle simit üretiminde kullanılır. Bağlama işlemi yapılan simitler bu banda konur ve şerbetleme kısmına taşınır. Tüm şase paslanmaz malzemeden imal edilir.

Notlar

  • Pnömatik Pistonlar: Makinenin çalışması için minimum 4 bar basınçlı hava gereklidir.

  • Elektrik: 5*2,5 çoklu kablo çekilmelidir. Elektrikte voltaj dalgalanmalarını önlemek için uygun regülatör önerilir.

DPHT-75, yüksek kapasiteli ve verimli bir poğaça üretim hattı sunarak, işletmelerin ihtiyaçlarına mükemmel uyum sağlar. Kullanım kolaylığı ve yüksek verimliliği ile üretim süreçlerinizi optimize eder.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ

MAKİNA ENİ

 1480 mm

VOLTAJ

380V

MAKİNA BOYU

 11600 mm

AKIM

32A

MAKİNA YÜKSEKLİĞİ

 2020 mm

FREKANS

50 Hertz

MAKİNA AĞIRLIĞI

 4100 Kg

GÜÇ

12 kW

 

Poğaça Üretim Hattı Makinası
Poğaça Üretim Hattı Makinası
Poğaça Üretim Hattı Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin