11000 Adet / Saat Simit Sandviç Hamburger İşleme Üretim Hattı

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1

İlan No: #00177387
Kategori: Simit Poğaça Üretim Makinası
Marka: Dams
Model Tipi: DSHT-75
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Mehmetakifersoy Mah. / Kemalpaşa / İzmir
Kısa Detay: Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

DAMS Makina

DAMS Makina İhr. İth. San. ve Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Dev A.

11000 Adet / Saat Simit Sandviç Hamburger İşleme Üretim Hattı

DAMS DSSH-75 Ayarlar PLC kontrollü dokunmatik ekran sayesinde kolayca yapılabilir. Mekanik ayarlamalar basit olup, kullanımı ve öğrenmesi kolaydır. Kullanım bilgileri hafızada saklanarak sürekli kullanılabilir. Günlük temizlik işlemleri kolaydır. Bantlar ve hareketli parçaların sökülmesi, takılması ve değiştirilmesi basittir. Tüm bant hızları istenilen seviyeye ayarlanabilir. Elektriksel ve elektronik arızalar PLC ekranında resimli ve metinli olarak gösterilir. Arıza durumunda PLC programına uzaktan erişim ile müdahale edilebilir (opsiyonel).

Kesim Bölümü

Dış kabuk 304 krom olup, hamurun temas ettiği yüzeyler 304 krom ve krom kaplamadır. Hamur kesimi 30-110 gr, 40-160 gr, 50-180 gr, 70-200 gr aralığındadır. Bu ağırlıklarda hamurun kesilmesi için farklı tel tamburlar kullanılmaktadır. Ortalama hamur kesme ve yuvarlama kapasitesi 1 saatte 11.000 adettir. Hamburger ve poğaça hamuru saatte maksimum 11.000 adet, simit ve sandviç hamuru ise ortalama 7.500 adet/saat kapasitesine sahiptir. Hamur kesiminde çok az un kullanılır, bu da hamurun yüzeyinin unsuz olmasını sağlar. Temiz bir çalışma ortamı sağlar. Kesilen hamurlara verilen un miktarı ayarlanabilir ve yağlama sistemi kesme işlemi sırasında otomatik olarak ayarlanır. Basınçsız kesim sebebiyle hamur yıpranmaz.

Ara Dinlendirme Bölümü

Bu bölüm, ürünlerin kolay şekil verilmesi için kısa süreli fermantasyon sağlar. Gramaja göre kesilip yuvarlanan hamurların işlenmesini kolaylaştırır. Kesme bölümünden gelen 6 hamur (8 de olabilir) dinlenme bölümü çıkışında 3’e (8’li kesimde 4’e) düşürülür. İklim, ortam, kesilecek hamurun gramajı gibi faktörlerin yanı sıra dinlenme süresi talebine göre belirlenecek sayıda hamur taşıma sepeti ile ara dinlenme yapılır. Her bir sepet 6 adet hamur taşıma kapasitesine sahiptir ve sepetler gıda sınıfı, temizlenebilir malzemeden yapılmıştır. Dinlenme süresi kesme makinesinin hızına bağlıdır ve ortalama süre 5 dakikadır. Daha yüksek süreler için sepet sayısı artırılarak istenilen zamana uygun hale getirilir. Dinlenme kullanılmadığında, kesme bölümünden gelen hamurlar dinlenme bölümü altındaki direkt geçiş bandı kullanılarak aktarılır.

İşleme (Şekillendirme) Bölümü

Bu bölümde, şekillendirme ve kırma işlemini gerçekleştiren kırma bandı, şekillendirme pedi ve sıralama ünitesi bulunmaktadır. Hamurun yuvarlak şekli kırma bandı ile yapılır. Sandviç tipi ekmek hamurları şekillendirme pedi ile yapılır. Ürün boyut ve şekilleri hamur gramajına göre kolayca ayarlanabilir. Şekillendirilmiş hamurlar aynı anda yayma bandına aktarılır. Makinenin çalışması sensörler ve PLC programı ile kontrol edilir. Gıda düzenlemelerine uygun malzemeler kullanılır.

Otomatik Tepsi Yükleme Makinası

Tava veya pas otomatik olarak yerleştirilir ve işlem tamamlandığında otomatik olarak çıkar. Ekrandan uzaktan açma ayarlanabilir. İstediğiniz her çeşit hamur otomatik olarak tasnif edilir. Tavaların boyutları önceden bildirilmelidir. Oluklu ve düz tavalarda basit ayarlarla otomatik sıralama yapılır. Yanlış yerleştirildiğinde uyarı verir.

Şerbetleme Ünitesi

Giriş ve çıkış olmak üzere iki fan bulunur. Fazla şerbet üfleme fanı ile püskürtülür. Tüm rulman ve aksamlar paslanmaz çelikten yapılmıştır. Sızdırmazlık keçeleri şerbetin dışarı yayılmasını engeller.

Susam Tepsisi

Tamamen paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Tek eksen etrafında dönen yuvarlak bir tepsiden oluşur. Şurup ünitesinden gelen simitler bu tepsiye düşer ve personel tarafından susamla harmanlanarak tepsilere düzgün bir şekilde sıralanır.

Not: Makine üzerinde pnömatik pistonlar bulunduğundan makinenin çalışması için minimum 4 bar basınçta hava gerekmektedir. Elektrik için 5*2,5 çoklu kablo kullanılmalıdır. Makinede kullanılan otomasyon ürünlerinin zarar görmemesi için uygun bir regülatör kullanılması tavsiye edilir.

            Dams DSSH-75 Teknik Özellikleri

MAKİNA GENİŞLİĞİ

1600 mm

VOLTAJ

380V

MAKİNA UZUNLUĞU

17000 mm

GÜNCEL

36A

MAKİNE YÜKSEKLİĞİ

2435 mm

SIKLIK

50 Hertz

MAKİNA AĞIRLIĞI

5360 Kg

GÜÇ

14kW

11000 Adet / Saat Simit Sandviç Hamburger İşleme Üretim Hattı Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin