Pilav Arabası

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1

İlan No: #00235570
Kategori: Pilav Arabası
Marka: Emart Makine
Model Tipi: Pilavcım
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Sipariş Üzerine
Konum: Çobançeşme Mah. / Bahçelievler / İstanbul
Kısa Detay: Yıl Garantili

Satıcıyla iletişim kur

Emart Makine

Emart Makine ve Servis Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Erman S.

Pilav Arabası

Pilav Arabası: Lezzetin Taşınabilir Adresi"

Sokak lezzetleri denildiğinde akla ilk gelenler arasında pilav arabası ve onun eşlikçisi nohutlu pilav, tavuklu pilav kombinleri yer alır. Neredeyse her semtte bir pilavcıya rastlamak mümkündür. Gecenin bir vakti acıkanların ilk arayışı pilav arabası olmuştur, bu talep yıllardır değişmemiştir. Seyyar araba satışı yapanların en gözde yiyecekleri, doyurucu pilav ve yanında gelen nohut, tavuk ya da ayrandır. İyi bir elin lezzeti ve hijyen standartlarının yerine getirilmesi durumunda, bu iş asgari ücretin çok üzerinde kazançlar sağlayabilir.

Pilav arabası, Kadıköy, Taksim gibi 24 saat aktif olan semtlerde sık sık karşımıza çıkar. Ekonomik, pratik ve kazançlı bir seyyar iş olarak bilinen pilav arabası işi, Türkiye'nin dört bir yanında icra edilebilir.

Pilav Arabası İmalatı

Pilav arabası, en uygun maliyetle sahip olunabilen seyyar araçlardan biridir. Emart tarafından tasarlanan pilav arabaları, pilavın taze ve sıcak kalmasını sağlayan özel bir ısıtma sistemiyle donatılmıştır. Ürün, kapasite ve tasarım açısından tercihe bağlı olarak şekillendirilebilir. Tente, hava koşullarının olumsuz etkilerinden korunmayı sağlar. Uzatılabilir tezgah ve depolama alanı, pratik bir kullanım sunar. Fayton tekerlekleri ise taşıma ve sabitleme kolaylığı sağlar. Açılır-kapanır cam sistemleri veya sürgülü camlar, müşteri ile etkileşimi artırır.

Pilav Arabası Fiyatları

Motorlu, bisikletli ve elektrikli modeller gibi çeşitli seçeneklere sahip pilav arabalarının fiyatları değişiklik gösterebilir. Genellikle, ikinci el ürünler aranır ancak sıfır bir ürün edinmenin maliyeti de oldukça uygundur. Seyyar pilav arabası fiyatları, bu işe yatırım yapacak kişiler için oldukça ekonomiktir. Emart'ın özgün tasarımlarıyla, minimum sermayeyle bile kazanç elde etmek mümkündür. Özel tasarım ürünler, ışıklandırmalar, kapasite ayarı ve isteğe bağlı yazı yazılabilen özelleştirilmiş alanlar gibi özelliklerle donatılabilir.

Emart pilav arabaları çeşitlerinde özel tasarım ve isteğe bağlı üretim imkanı sunar. 1 yıl garantili olarak satın alınan ürünler, teknik destekle birlikte teslim edilir. Paslanmaz malzemelerden üretilen Emart® ürünleri, seyyar arabalardan stantlara kadar birçok eğlenceli yiyecek alanları oluşturur.

Pilav Arabası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin