Poliüretan Kökenli Su Yalıtımı

Fiyat Sorunuz

İlan No : #00118699
Kategori: Su İzolasyon Sistemleri
Marka: Delta Yapı
Model Tipi: Su Yalıtım Hiz.
Ürün Tipi: Hizmet
Ürün Durumu: Sıfır
Konum: Turgut Reis Mah. / Esenler / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Delta Yapı

Delta Yapı Restorasyon Konsolidasyon Ürün Tek. San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : K. Akın A.

Poliüretan kökenli Su yalıtım Hizmetlerimiz Tünel, köprü, geçit, teras, çatı, bina duvarı, bodrum, havuz, su deposu yapılarında uygulanan su yalıtımı, su akıntı kaçağını onararak yapıların güçlendirilmesini sağlar. Yağan yağmura karşı dayanıklı, rahat, güvenli yapıların sağlanabilmesi için iç ve dış etkenlere karşı su yalıtımı güçlendirilmesi gerekmektedir.

Poliüretan kökenli likitlerle su yalıtımı

Sağlam yalıtım oluşturmanın başlıca nitelikleri; doğru tespit, ustalık, kaliteli malzeme ve uygulamadır. Yapılarda su yalıtımı, su kaçağının nereden olduğunu tespit etmek, yapıya büyük zarar vermeden su akıntısını kesmek, onarmak için yapılan tamir işidir. Suyun akıntısı sıvı yada gaz olarak akması yapının tahriş olmasına, çürümesine zemin hazırlayan en önemli etkendir. Yapıların büyük zarar görmemesi için en kısa sürede su yalıtımı çalışması yapılarak müdahale edilmelidir.

Yalıtım; su, ses, ısı alanlarında olabilecek sızıntıları tamir ederek sorunları çözer. Günümüzde su yalıtımı, ses yalıtımı, ısı yalıtımı teknolojik ürünler ve cihazlar kullanılarak uygulanır. Teknolojik ürünler ve cihazlarla teras, çatı, bina, balkon, tünel, membran su yalıtımı, temel perde yalıtımı, su izolasyon hizmetleri veren Delta Yapı, yapılardaki su sızıntı kaçaklarını tamamen ortadan kaldırmak için su yalıtımında uzman uygulayıcı sertifikalarına sahiptir.

Poliüretan Kökenli Su Yalıtımı Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır.İlk yorum yapan sen ol!