Makina Bant Sehpası Kalın PVC 280X40X76 cm

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00180392
Kategori: Konfeksiyon Sehpası
Marka: Sellers
Model Tipi: K-38
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: 15 Gün
Konum: İkitelli OSB Mah. / Başakşehir / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Çekle Şatış, Havale / EFT, Kredi Kartı, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Sellers Metal

Sellers Metal Konfeksiyon Malz. San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Ersin B.

280 x 40 Cm Makina Bant Sehpası 

Tekstil sektöründe birçok malzeme kullanılmaktadır. Malzemelerin eksikliği birçok işi zorlaştırırken malzemelerin tam olması birçok açıdan kolaylık sağlar. Sehpalar da tekstil firmalarının vazgeçilmez malzemelerinden biridir.

Tekstil sektöründe iki çeşit sehpa kullanılır. Bunlar; ütü yanı sehpalar ve ütü arkası sehpalardır. Bu sehpalar, birçok açıdan birbirinden farklıdır. Dolayısıyla kullanmadan önce özellikleri bilinmelidir. Ayrıca amaca uygun kullanılmalıdır.

Sehpalar, adından anlaşılacağı üzere genellikle ütü alanında tercih edilir. İşlerin hızlı ve kolay yapılmasını isteyen tekstil firmaları, sehpaları muhakkak temin etmelidir. Böylelikle birçok yönden avantaj sağlamış olacaktır.

Sehpaların Özellikleri

Tekstil sektöründe ütü arkası sehpaları ve ütü yanı sehpaları kullanılır. İki sehpanın en büyük farkı, kullanış amaçlıdır. Sık kullanılan malzemeler, ütü yanı sehpasında, diğer malzemeler ise ütü arkası sehpasında durur.

Ölçüleri de birbirinden farklıdır. Ütü arkası sehpaları, ütü yanı sehpalarından daha uzundur. Bunun nedeni, iş yaparken kolaylık sağlanmasıdır. Ancak bazı durumlarda özel ölçüler de alınmaktadır. Sipariş sırasında bu ölçülerin doğru bir şekilde iletilmesi gerekir.

Sehpalar dayanıklı malzemelerden üretilir. Bu yüzden yanma ve aşınma gibi durumlara karşı dayanıklıdır. Güvenlik göz önünde bulundurulur. Kullanım açısından işçilerin işlerini kolay ve hızlı bir şekilde yapmasını sağlar. Bu da müşteri potansiyelinin artması için önemli bir avantajdır.

Sehpaları alırken özelliklerinin eksiksiz ve kaliteli olması için tercih edilen firmanın da profesyonel olması gerekir.

Sehpaları Nereden Alabilirim?

Tekstil sektörüne atılmak ya da müşteri potansiyelinizi arttırmak istiyorsanız sehpalar almak size büyük avantaj sağlar. Sehpaları mağazalardan alabilirsiniz. Çeşidin çok olmasını istiyorsanız online alışveriş sitelerini de tercih edebilirsiniz. Böylelikle fiyat ve tasarım seçeneği de artmış olur.

Sehpa çeşitleri satan firmalardan biri de biziz! Kurulduğumuz günden beri profesyonel hizmet sunmaktayız. Tekerlekli raflar, mal koyma rafları, Z bant masa ve paketleme masası gibi ürünlerimiz de bulunmaktadır.

Ürünlerimiz de kaliteli malzemeler kullanmaya özen göstermekteyiz. Standart ölçülerimiz olduğu gibi isteğe bağlı tasarımlar da yapmaktayız. Ürünlerimiz, paslanma ve aşınma gibi istenmeyen durumlara karşı dayanıklıdır.

Siz de kaliteli sehpalara ve diğer ürünlerimize sahip olmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Makina Bant Sehpası Kalın PVC 280X40X76 cm Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin