YF50 Tıbbı Atık Yakma Fırını

60.000
+KDV Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00219803
Kategori: Tıbbı Atık Yakma Fırını
Marka: MT Makina
Model Tipi: YF 50
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Sipariş Üzerine
Konum: Cumhuriyet Mah. / Esenyurt / İstanbul
Kısa Detay: 1 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

MT Makina

MT Makina Geri Dönüşüm Sistemleri İml. İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Burçak A.

MT Makina YF50

YF50 Tıbbı Atık Yakma Fırını

  • Ateş betonu ile sağlam yapı
  • Seramik elyaf ile ısı izolasyonu
  • Yüksek yanma verimliliği
  • Sağlam güçlü yapı
  • EPA, EU 2000/76/EC (veya 2010/75/EU) gibi herhangi bir yerel veya uluslararası yönetmelik için tasarlanabilir

 

What are the features of Incinerators?

Atık yükleme kapağı manuel

Kül boşaltma kapağı manuel

800-1100 C°’ ye kadar sıcaklık

2 saniye gaz tutma süresi

Çift yanma odası

Paslanmaz çelik baca

Doğalgaz veya fueloil ile çalışma

Tam otomatik besleme sistemi (Opsiyonel)

Çift yakıt ile çalışma (Opsiyonel)

  • Baca yıkama sistemi (Opsiyonel)

 

Izagara sistemi (Opsiyonel)

Otomatik kül giderme sistemi (Opsiyonel)

Ecoflam, Riello marka brülör

 

Tıbbi atık bertaraf uygulamaları için, Tıbbi Atık Yakma Fırını;

Tıbbi Atık Yakma Fırını, hastaneler, klinikler, diş hekimleri, laboratuvar atıkları, endüstriyel atıklar, kentsel atıklar, enfeksiyon salgın çözümlerinde, hastane atıkları, tıbbi atıklar, patolojik atıklar, biyomedikal atıklar, biyolojik tehlikeli atıklar, iğne atıkları, bisturi atıklarının güvenli bir şekilde imha edilmesi için kullanılmaktadır. Korona virüsü (COVID-19) gibi viral salgınları bertaraf etmek için tıbbi atık yakma fırınları kullanılmaktadır. Yakma Fırını Korona dahil diğer virüsleri bertaraf etmektedir.

 

  • Birincil yanma odasında 1000 C°’ye kadar sıcaklık.
  • İkincil yanma odasında 1100 C°’ye kadar sıcaklık.
  • 2 saniye gaz tutma süresi

 

Tüm Tıbbi Atıklar;
İğneler, infüzyon setleri, bıçaklar, cam, anti-kanser kemoterapisi hazırlamak için kullanılan malzemeler ve ilaçlar, sitostatik ilaçlar, genotoksik kimyasal atıklar, laboratuvar reaktifleri, dezenfektanlar, sirkülasyon şişeleri, kutular, farmasötük atıklar, Radyoterapi, cam eşyalar, emici kağıt, idrardan kullanılmayan sıvılar, düşük seviyede radyoaktif atıklar, laboratuvar kültürleri, izolasyon koğuşlarından gelen atıklar, dışkı, enfekte hasta ile temas eden malzemeler, patojenler içeren atıklar, bulaşıcı atıklar, koruyucu giysiler, cerrahi önlükler, ayrıca COVID-19 hastaları tarafından kullanılan çarşaflar ve nevresimler, sağlık hizmetlerinden kaynaklanan tüm medikal atıklar.

 

Patolojik Atıklar;
Vücut parçaları, kan, fetüsler, diğer vücut sıvıları, insan dokuları.

 

Sağlık kuruluşları tarafından üretilen toplam atığın yaklaşık %20 ila 25'i tehlikeli olarak kabul edilir ve uygun şekilde yönetilip imha edilmezse çeşitli sağlık ve çevre riskleri

oluşturabilir. Yakma, tıbbi atıkların tamamen yok edilmesini ve nötralize edilmesini sağlayan tek yöntemdir. Bu, mümkün olan her yerde ideal olarak kaynağında yapılmalıdır.

 

Tıbbi atıkların imhasında kullanılmak üzere çift yanma odalı olarak tasarlanmıştır. Fırınımızın sıcaklığı 1100 °C’ye kadar çıkarak, yakma işlemini eksiksiz tamamlar. Mühendislerimizin insan güvenliğini göz önünde bulundurarak tasarladığı yakma fırını yüksek ısılara dayanıklı olarak üretilmektedir. Tıbbi Atık Yakma Fırını, kurutma, pişirme ve kürleme özeliklerine sahiptir, PLC kontrol sistemi ile kumanda edilmektedir. Termokupl ile sıcaklığı kontrol edilebilir. Tıbbi Atık Yakma Fırının da yakıt olarak isteğe göre doğalgaz veya fueloil kullanılmaktadır. Yakma esnasında açığa çıkan tehlikeli partiküller, ikinci yanma odasından geçerek bertaraf edilir. Makine servis ve bakımında hızlıca müdahale gerçekleştirilir. Farklı kapasitelerde yakma fırını üretimlerimiz mevcuttur. Verimli teknoloji ve enerji özellikle sürekli çalışan makineler için önemlidir. MT teknolojisi, minimum enerji sarfiyatı ve maksimum performansı mümkün kılar.

 

Tıbbi Atık Yakma yönteminin diğer yöntemlere göre avantajları;

A, B, C, D ve E türleri dahil olmak üzere hastanelerde oluşan her tür tıbbi atık bertarafı için uygundur. Yakma sonrasında koku sorunu olmaz. Sterilizasyon/otoklav veya mikrodalga gibi diğer yöntemlerin aksine çok daha az son ürün olur. Nihai üründe kontaminasyon olasılığı olmaz. Baca gazında virüs veya bakteri bulunma olasılığı yoktur.

 

Hayvan bertaraf uygulamaları için, Hayvan Yakma Fırını;

Hayvan atıklarının imhasında kullanılmak üzere çift yanma odalı olarak tasarlanmıştır. Çeşitli kaynaklardan gelen hayvansal atıkların özel bir dikkatle ele alınması gerekir. Fırınımızın sıcaklığı 850 C°’ye kadar çıkarak, yakma işlemini eksiksiz tamamlar. Mühendislerimizin insan güvenliğini göz önünde bulundurarak tasarladığı hayvan yakma fırını yüksek ısılara dayanıklı olarak üretilmektedir. Hayvan Yakma Fırını, kurutma, pişirme ve kürleme özeliklerine sahiptir, PLC kontrol sistemi ile kumanda edilmektedir.

Termokupl ile sıcaklığı kontrol edilebilir. Hayvan Yakma Fırının da yakıt olarak isteğe göre doğalgaz veya fueloil kullanılmaktadır. Yakma esnasında açığa çıkan tehlikeli partiküller, ikinci yanma odasından geçerek bertaraf edilir. Makine servis ve bakımında hızlıca müdahale gerçekleştirilir. Farklı kapasitelerde yakma fırını üretimlerimiz mevcuttur. Verimli teknoloji ve enerji özellikle sürekli çalışan makineler için önemlidir. MT teknolojisi, minimum enerji sarfiyatı ve maksimum performansı mümkün kılar.

 

Hayvan Yakma Fırınımızda, kuş gribi hastalığı bulaşmış kümes hayvanları, domuz gribi hastalığı bulaşmış çiftlik hayvanları, deli buzağı hastalığı bulaşmış hayvanlar, mezbahaları oluşturan hayvan leşleri, deney hayvanları, çiftliklerdeki kümes hayvanları, evcil hayvan krematoryumları ve diğer tüm hayvanları güvenle bertaraf edebilirsiniz.

 

  • Birincil yanma odasında 800 C°’ye kadar sıcaklık.
  • İkincil yanma odasında 850 C°’ye kadar sıcaklık.
  • 2 saniye gaz tutma süresi

 

Çöp bertaraf uygulamaları için, Çöp Yakma Fırını;

Çöp Yakma Fırınımız, belediye atıkları, geri dönüştürülebilir atıklar, organik, inorganik atıklar, ticari atıklar, inşaat atıkları, yıkım atıkları, yemek atıkları, otel atıkları, çamur atıkları gibi farklı türde atıkları yakabilir. Atık yakma fırını amaca göre uyarlanabilir.

 

Çöp atıklarının imhasında kullanılmak üzere çift yanma odalı olarak tasarlanmıştır. Fırınımızın sıcaklığı 1100 C°’ye kadar çıkarak, yakma işlemini eksiksiz tamamlar. Mühendislerimizin insan güvenliğini göz önünde bulundurarak tasarladığı çöp yakma fırını yüksek ısılara dayanıklı olarak üretilmektedir. Çöp Yakma Fırını, kurutma, pişirme ve kürleme özeliklerine sahiptir, PLC kontrol sistemi ile kumanda edilmektedir. Termokupl ile sıcaklığı kontrol edilebilir. Belediye Atıkları Yakma Fırının da yakıt olarak isteğe göre doğalgaz veya fueloil kullanılmaktadır. Yakma esnasında açığa çıkan

tehlikeli partiküller, ikinci yanma odasından geçerek bertaraf edilir. Makine servis ve bakımında hızlıca müdahale gerçekleştirilir. Farklı kapasitelerde yakma fırını üretimlerimiz mevcuttur. Verimli teknoloji ve enerji özellikle sürekli çalışan makineler için önemlidir. MT teknolojisi, minimum enerji sarfiyatı ve maksimum performansı mümkün kılar.

 

Yakma, düzenli depolama alanlarına gönderilebilecek belediye atıklarının hacmini azaltmak için kullanılır. MT, atıktan enerjiye yaklaşımı prensibi ile çalışan belediye atıklarının işlenmesi için yakma sistemleri üretmektedir.

 

  • Birincil yanma odasında 800-1000 C°’ ye kadar sıcaklık.
  • İkincil yanma odasında 850-1100 C°’ ye kadar sıcaklık.
  • 2 saniye gaz tutma süresi

 

Boya temizleme uygulamaları için Askı Temizleme Yakma Fırını;

Askı Temizleme Yakma Fırını, alevsiz ve düşük oksijenli bir ortamda, boya içerisinde ki organik ve inorganik kimyasal bağları, ısıtma yöntemiyle ayrıştırarak temizleme yapar. Askı Temizleme Fırını, boya sistemlerinde kullanılan askı, kanca, bara, ızgara vb. gibi malzemelerin, motor gövdeleri, konveyör zincirleri, hatalı boyanmış metal parçaların üzerinde ki gres, polimer, tortulaşmış yağ, toz, yaş boya ve kataforez kaplamalarının deforme olmadan yüzeyden temizlenmesi için özel tasarlanmıştır. Kimyasal kullanılmadan, askı temizleme işlemi yapıldığı için, çevresel atık miktarı minimum düzeydedir.

 

Askı Temizleme Fırını avantajları;

Askı Temizleme Fırınları, ekonomik, esnek çalışma imkanı sunar. Çevreyi kirletmez. İlk yatırım maliyeti ve işletme giderleri bakımından önemli avantajlar sağlar.

 

Genel olarak, Askı Temizleme Fırını modelleri oldukça esnektir. Askı Yakma Fırını, Boya Yakma Fırını gibi çok daha fazla farklı temizleme uygulamalarında kullanılabilir.

 

Mobil Yakma Fırını;

İhitiyaçlarınızı tam olarak karşılamak için tasarlanmış Mobil Yakma Fırınları üretiyoruz. Mobil yakma fırınlarımız, covid19 veya kuş gribi gibi salgın hastalıkların yayılmasını önlemek için, hastalık salgınlarından kaynaklı hayvan ölümleri ve afet yardımı gibi bir dizi acil durum için uygundur.

 

Daha küçük çöp yakma fırınları, acil durum veya uzak konumlarda tam bertarafı tamamlamak için gerekli tüm ekipmanlarla birlikte bir römorka tam olarak monte edilmiş olarak teslim edilebilir. Tüm küçük üniteler, yakıt beslemesi ve anahtar teslimi bir sistem için bir jeneratör ile birlikte gelir. Sahaya vardıktan birkaç dakika sonra tam olarak çalışır hale gelebilirler.

 

Daha büyük modeller, kamyona monte sistemler, konteynerli veya kancalı platformlar olarak tedarik edilebilir. Daha büyük mobil yakma fırınlarının kurulumu kolaydır ve modüler yapıları sayesinde hızlı bir şekilde çalışır hale gelebilirler.

 

Genel olarak, Mobil Yakma Fırını modelleri oldukça esnektir. Mobil Tıbbi Atık Yakma Fırını, Mobil Hayvan Yakma Fırını, Mobil Çöp Yakma Fırını gibi çok daha fazla farklı mobil yakma uygulamalarında kullanılabilir.

 

Otomatik Besleyici;

Yakma fırınlarımız, isteğe bağlı olarak asansörlü bir konteyner ile donatılmıştır. Otomatik besleyici, adından da anlaşılacağı gibi tamamen otomatiktir ve operatörün yalnızca atıkları besleyiciye veya konteynere yüklemesi gerekir. Konteyner yüklendikten ve güvenlik sistemi devreye girdikten sonra, sistem ne zaman atık verileceğini belirleyecektir. Bu, operatörler tarafından aşırı besleme yapılmasını önler ve yakma fırını besleyicisi çevresinde ki güvenliği artırır.

 

Atıklar sürekli olarak yakma fırınına yüklenmek üzere konteynere yüklenir. Sürekli besleme sisteminin en önemli avantajı, ön ısıtmaya gerek olmaması ve işletme maliyetlerini önemli ölçüde düşürmesidir. Ayrıca, atıkların parça parça değil sürekli olarak yüklenmesi, daha tutarlı bir baca gazı akış hızıyla sonuçlanarak daha iyi yanma, daha iyi baca

gazı temizleme ve daha iyi partikül giderme imkanı sağlar.

 

Yakma Fırını Türleri;

Genel olarak, Yakma Fırını modelleri oldukça esnektir. Tıbbi Atık Yakma Fırını, Hayvan Yakma Fırını, Çöp Yakma Fırını, Hayvan Atıkları Yakma Fırını, Belediye Atıkları Yakma Fırını, Evsel Atık Yakma Fırını, Katı Atık Yakma Fırını, Gübre Yakma Makinesi,  gibi çok daha fazla farklı geri dönüşüm uygulamalarında kullanılabilir.

YF50 Tıbbı Atık Yakma Fırını Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin