EA Mekatronik - Kimdir

Sertleştirilmiş Metal Kesme Makinesi , CNC ağaç işleme makineleri , Otomatik parlatma makinesi , Otomatik soket takma makinesi , Drenaj borusu delik delme , Havlu kesme makinası 3d imalatı

Who is Emre ALPASLAN?

2014'ten beri özel bir mekatronik şirketinde araştırma ve geliştirme müdürüyüm 
. Mühendislik ve teknoloji yönetimi üzerine yüksek lisans yaptım. Lisans eğitimimi Kontrol ve Otomasyon Teknolojileri bölümünde tamamladıktan sonra ikinci derece programımı tamamladım. Yaptığım projeler ağırlıklı olarak yazılım olmasına rağmen, birçok projeyi başarıyla tamamladım ve Asya, Avrupa ve Kuzey Amerika'da toplam 11 ülkeye seyahat etme şansım oldu.

Misyon:

Şirketler ekonomik nedenler veya güvene bağlı faktörler nedeniyle organizasyonları içindeki yazılım, otomasyon ve mühendislik çözümlerini çözmeyi tercih ediyorlar. Bunu akılda tutarak, projeyi gerçekleştirmenin en önemli faktörleri güven, tecrübe ve ekip çalışmasıdır, ancak profesyonel bir mühendislik ekibi oluşturmak çok maliyetlidir.

Genel olarak, teknik bilgi eksikliğinin olumsuzluğuyla başlayan projeler ve yanlış yolların seçimi tam olarak sonuçlanamıyor. Bu durum maliyet ve zaman kaybı açısından olumsuzluğa neden olmaktadır. Bu aşamada, işletmenize ait tüm kaynakları dışarıdan yönlendiren bir yönetici ihtiyaçlarını karşılayabilecek mühendislik ve yazılım hizmetlerini kullanarak. Modern isim danışmanlık olarak da adlandırılabilir.

Yeni projeler görmek dileğiyle. 
Mühendislik ve Teknoloji Danışmanı: Emre ALPASLAN


Tamamlanmış projeler:

Demir çelik endüstrisi için robotik projeler: CNC plazma tezgahı, Roller hair drive ve doğrultma sistemleri, gaz ve argon kaynak robotları.

Tekstil endüstrisinde diferansiyel otomasyon sistemleri.

Ağaç işleme endüstrisi için farklı özelliklere sahip CNC ağaç işleme makineleri.

Beyaz eşya endüstrisi için test makineleri. Klima, Buzdolabı, Çamaşır makinesi test üniteleri.

Gıda endüstrisi: SCADA kontrollü çelik silo sistemleri, Otomatik kebap kesme robotu projesi.