Maxis Endüstriyel Temizlik Ekipmanları - Kimdir

Halı Makinaları Toz Çırpma Makinası, Halı Sıkma Makinası Körüklü, Otomatik Halı Yıkama Makinası, Basınçlı Yıkama Makinası, Köpük Tankı, Hava Jeneratörü, Koltuk Yıkama vb. Yıkama Makinaları İmalatı ve Satışı

MAXİS

Senelerdir temizlik ekipmanları sektöründe bulunan kadın girişimci Şennur Çobanoğlu yeterli bilgi birikimine ve tecrübeye ulaştıktan sonra 2006 yılında Maximum Ticaret adı altında üretim ve satış şirketini kurdu.

2009 yılına kadar ağırlıklı olarak endüstriyel temizlik ekipmanları, halı yıkama makinaları, koltuk yıkama makinaları üretim ve satışına devam eden Şennur Çobanoğlu yaptığı calışmalarla temizlik sektöründe MAXİS markası ile yerini aldı.

Kalite anlayisini hem yönetim hem de üretimde benimseyen sundugu maximumticaret ürünleriyle ve sektörde geldigi nokta itibari ile bunu ispatlamistir.

Müsteri odakli yönetim stratejileri sonucu maksimum müsteri memnuniyeti saglamak için Türkiye genelinde yetkili servisi ile satis sonrasi hizmet anlaminda, aninda ve hizli çözümler sunan maximumticaret her zaman ön planda olmayi basarmistir.