Yelkenciler Mühendislik - Kimdir

Plastik Şişirme Makinaları Çift İstasyon Şişirme Makinası, Tek İstasyon Şişirme Makinası Akümülatörlü Şişirme Makinası, Plastik Şişirme Makinaları İmalatı ve Satışı

Yelkenciler Mühendislik plastik işleme makineleri imalatında sektörün öncü üreticilerinden biridir. Kuruluşundan bu yana Yelkenciler Mühendislik gerek kendi ürettiği gerekse ithal ettiği makinelerde en yüksek kalite sunmayı amaç edinmiştir. Firmamız son teknolojiyi uygun fiyatlarla müşterisini sunmasıyla yerli ve uluslararası pazarlarda tanılanan bir marka haline gelmiştir. Yelkenciler’in başarısının anahtarı 40’ın üzerindeki ülkedeki destek ağı ve bu ülkelerdeki çalışan makinelerin arkasında durmasıdır.  40 yılı aşkın geçmişi ile Yelkenciler Mühendislik şişirme makineleri, ekstruder ve ekstrüzyon hatları, geri dönüşüm hatları, film ekstrüzyon hatları ve enjeksiyon makineleri konularında hizmet vermektedir.

Müşterilerimizin tüm ihtiyaçları firmamızın stratejik ve örgütsel yapısı ile karşılanır. Müşteri taleplerine hızlı, esnek ve teknik olarak mükemmel çözümler üretmek firmamızın ilk ve öncelikli görevidir.

Yelkenciler mühendislik sektördeki prestijini, rakiplerinin aksine,  40 yıllık deneyimin yanı sıra sektörde teknolojik liderliğine, inovasyona, esnekliğe, müşteri odaklı organizasyon yapısına, deneyimli mühendis teknisyen ve çalışanlarına, tavizsiz kalitesine ve ileri görüşlülüğüne borçludur.

 

 

 

 

Yelkenciler’in başarı anahtarı kendi üretimi ile konusunda uzmanlaşmış tedarikçilerinin entegrasyonudur.

Yelkenciler’in dış ticaret departmanın faaliyetleri ile Yelkenciler Mühendislik uluslar arası pazarlada müşterilerine büyük yatırımlar sunmaktadır. Yelkenciler her müşterisi için ölçek ayrımı yapmaksızın müşterilerinin tüm ihtiyaçları için en yüksek düzeyde hizmet ve servis garantisi vermektedir.

Müşteri memnuniyeti hedefinden yola çıkarak müşteri bilgileri ile oluşturulan veritabanı ile Yelkenciler Mühendislik müşterileri ile ilişkilerini güçlendirir.

Yelkenciler Mühendislik’te çok yönlü teknoloji desteği ve üstün servis sözü ile bir ticari işbirliği vaat edilmektedir.