Teknomak - Kimdir

Sıfır ve ikinci el mobilya imalat makineleri ithalatı, yedek parça ve teknik servis hizmetleri, her türlü kesici takımlar

2002 yılında sektörde olumlu ilerlemeler olduğunu ancak hizmet kalitesinde yetersizlik olduğunu gördük. Bu boşluğun doldurulması, mobilya imalat makineleri, kesici takımlar, yedek parça ve teknik servis hizmetlerinde alternatif oluşturulması ve çeşitlilik getirilmesi gerekliliğine inandık. 

Sizlerden almış olduğumuz kuvvet ile konusunda deneyimli kadromuzu sürekli beklenenden daha fazla hizmeti sunmak amacına dönük olarak bir araya getirdik ve bu amaca yönelik olarak çalışmalarımızı arttırarak sektördeki yerimizi en üst sıralara taşımaya devam ettik. Bu düşünce ile hareket eden TEKNOMAK Ailesi, sıfır ve ikinci el mobilya imalat makineleri ithalatı, yedek parça ve teknik servis hizmetleri, her türlü kesici takımlar konusunda sektörün dünyaca öncü firmalarının temsilciliğini yapmayı ve ithalatını yaptığı markalara yenilerini eklemeyi sürdürmektedir. 

En küçüğünden en büyüğüne; son teknolojili profesyonel hatlara kadar çözümler sunan ve mühendislik bakış açısıyla çalışmalar yapan TEKNOMAK, siz değerli müşterileri sayesinde günden güne referanslarını arttırmakta, portföyünden aldığı destekle dünya lideri firmalar ile çalışarak ve bayi ağını büyütmekte, daha geniş bir yelpazeye sahip olmaktadır. Bir mobilyanın ve ağacın işlenmesinde gereksinim olan her türlü makine ve kesici takım ithalatını yapan TEKNOMAK, kesici takımlar sektöründe dünyaca tanınan AKE, CMT, IMS, SCHIAVON, TIGRA, WOOD-MIZER ve her türlü ahşap işleme, mobilya imalatı çözümünde sektöründe lider İtalyan CASADEI BUSELLATO gurubunun çözümleriyle, satış ve satış sonrası hizmet kalitesi ile birlikte eksiksiz bir şekilde yaparak müşterilerine çözüm ortağı, sektörüne ise öncü olmaya devam etmektedir. 

Hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerlememizde en büyük destekçimiz olan çok değerli müşterilerimize, dostlarımıza sonsuz teşekkür eder, samimi ve müşteri odaklı çalışmalarımızın sizin sayenizde artarak devam edeceğini bir kez de buradan bildirmekten onur duyarız.