Cellini Masaj Koltukları - Kimdir

Cellini ® Masaj Koltukları Ergo Sağlık ve Ev Ürünleri Tic. Ltd. Şti tarafından 1996’dan itibaren Türkiye ve Dünya pazarına sunulmaktadır. Ev Tipi ve Ticari Masaj Koltukları Tedarikçisi

Masaj Koltuğu

Cellini ® Masaj Koltukları Ergo Sağlık ve Ev Ürünleri Tic. Ltd. Şti tarafından 1996’dan itibaren Türkiye ve Dünya pazarına sunulmaktadır.
Cellini masaj koltukları;
25 yıllık tecrübesi ile dizayn ve teknoloji olarak dünyanın en beğenilen masaj koltuklarına sahiptir. Model çeşitliliği renk alternatifi ve güçlü stoğu sayesinde başta avrupa ve ortadoğu olmak üzere dünyanın bir çok ülkesine ihraacat yapmaktadır. Hizmet kalitesini korumak amacı ile sadece kendi mağazalarında müşterilerine ulaşmakta olup Türkiye çapında servis hizmeti vermektedir.
Misyonumuz; Masajın sağlıklı yaşamın bir parçası olduğunu, gelişmiş ülkelerdeki masaj koltuğu kullanım oranlarına baktığımızda açıkça görmekteyiz. Amacımız, masajın insan anatomisine ve yaşam kalitesine olumlu etkilerini anlatarak; Kişilerin bu konfora doğru ürün seçenelekleri ile ulaşmasını sağlamaktır.
Vizyonumuz: 25 yıldır müşterilerine doğru masaj koltuğu ve ürünleri sunarak müşterilerinin güvenini kazanan Cellini; İnsanları henüz sağlıklıyken düzenli masajla tanıştırıp, benimsediği bu vizyon çerçevesinde sağlık problemlerini oluşmadan engellemeyi hedeflemektedir.