İbar Makina - Kimdir

Beton boru Makinası ,Briket makinası, Parke taşı makinası ,Baca menhol makinası, Prefabrik Tabanaltı elemanı makinası, Beton Boru Kalıpları, Beton Boru Çemberleri, Briket kalıpları, Parke Taşı kalıpları.

İbar Makina Hakkında

İBAR MAKİNA 1978 yılında Metin İBAR şahıs firması ünvanıyla İstanbul Eyüp Sultan ilçesinde Faaliyetlerine başlamıştır. 1989 Yılında ünvan değişikliği yaparak İBAR MAKİNA  San. Tic. Ltd. Şirketi adı altında “METİN İBAR”, “HALİT İBAR”  ortaklığında kurulmuştur.

Faaliyetlerine Briket makinaları, harc karıştırma makinaları ve Ekipmanları ile başlayan firma dinamik,tecrübeli ve uzman kadrosuyla teknolojik gelişmelere uygun modernize ile Beton Boru Makineleri,Baca Menhol Bilezik Makinesi,Prefabrik Tabanaltı Elemanı Makinası,Beton Parke Taşı Makinası ,bu makinalara ait kalıplar ve yardımcı ekipmanlarla üretimini sürdürmektedir.

İBAR MAKİNA %100 Müşteri memnuniyetini kendisine ilke edinmiştir.Beton boru ,menfez ve baca menhol makinaları imalatında yüksek kalite sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Her makina için daimi memnuniyetinizi garanti etmemizin altında yatan neden de işte budur.

İBAR MAKİNA , kaliteden ödün vermeden ürünlerinde en yeni teknolojileri kullanarak Uluslararası Standartlarda verimli ve kaliteli üretim ortamları sunarak rekabet güçlerini sürekli kılmak. Satışını yaptığımız tüm tesis ve makinelerde güçlü gövde yapısı, sorunsuz ve seri çalışma, en son teknolojik ekipman, vasıflı işçilik, uzun ömür ve teknik servis desteği ile müşteri memnuniyeti değişmez koşul olarak benimsenmektedir.

Siz Müşterilerimize daha iyiye,güzele,üstün başarılara birlikte ulaşmak dileğiyle,