Pumalas - Kimdir

Firmamız lastik servis ekipmanları ve malzemeleri sektöründe faaliyet göstermektedir.

Kurulduğumuz 1998 yılından beri, yenilikçi ve yaratıcı özelliklerine uzun vadeli planlama ilkesini de katarak; en iyi ürünü en iyi hizmetle buluşturarak, geçtiğimiz 20 yılda rekor bir büyümeye imza atmış ve Türkiye lastik Sektörünün önde gelen firmaları arasında yer almaktayız. Bugün; Konya, Gaziantep, Ankara ve İstanbul’daki şubelerimizle, 12.000 den fazla müşterimize 10.000 kaleme yaklaşan ürün çeşidini, eksiksiz hizmet anlayışı ile ulaştırmaktayız.Bunlara ilave olarak toplam100 çalışan ile 40 araçlık satış - dağıtım filosu ve güçlü servis ağıyla müşteri memnuniyeti odaklı hizmet ve ürünler sunmaktayız.

Misyonumuz

Pumalas ailesi olarak sizlere en kaliteli ürünleri, üstün hizmet ile ayağınıza kadar getiriyoruz.

Vizyonumuz

Sahip olduğumuz 50 araçlık filomuz ile bölgesel alanda ve Türkiye genelinde hızlı, kaliteli ve müşteri odaklı hizmet sunuyoruz.

Vizyonumuz;Gelişen ve değişen Dünya'da, dinamikleşen sektörde, daha fazla şubeleşmek ve mobilitemizi arttırmaktır. Sektördeki lider konumumuzu korumak, daha ileriye götürerek fark yaratmak ve bu konuda ilklerin öncüsü olarak müşterilerimizin beklentilerini her zaman en üstte tutarak kesintisiz hizmet etmektir.