Contec Makina - Kimdir

Plastik Ambalaj Makinası | Extruderler | Baskı Makinaları | Otomatik Torba Kesme Makinaları | Klişe Montaj Makinaları | Dilimleme Makinaları | Hızlı Delik Delme Makinaları | Yüksek Teknolojili Torba Kesim Makinaları İmalatı Ve Satışı

Türk - Alman işbirliği ile kurulan Contec, plastik ambalaj sektöründe 40 yılı aşkın bilgi ve tecrübesiyle, 2011 yılında İzmir’deki tesislerinde, yüksek teknolojili torba kesim makinaları imalatına başladı.
Alman teknolojisi, tecrübe ve disiplini ile Türk mühendislik ve dinamizmini bir araya getirerek, 40 kişilik genç ve dinamik ekibimizle, 3500 m²’lik tesisimizde, yenilik ve Ar-Ge odaklı çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Müşterilerimizin iç ve dış pazarda rekabet gücü ve verimliliğini artıracak, ileri teknoloji, hassasiyet ve performans beklentilerine, yoğun Ar-Ge içerikli özgün tasarımlarla cevap veriyoruz.

Contec olarak, başta AB ülkeleri olmak üzere, dünyanın 20 farklı ülkesine yayılan müşteri ağımızla, sektöründe teknoloji lideri firmalar arasında yer almaktayız.

Bunun gereği olarak, başta Mitsubishi Türkiye ve Yamazaki Mazak olmak üzere, alanında lider firmalarla yaptığımız yatırım anlaşmaları ile teknolojik alt yapımızı AB standartlarına uygun bir şekilde geliştiriyor, bununla birlikte yeni istihdam olanakları yaratıyoruz.

Geliştirdiğimiz, TÜBİTAK ve EUREKA kapsamında kabul görmüş. Ar-Ge projeleri ile yurt dışı ortaklı proje deneyimimizi ve akademik ortamda bilinirlik ile marka değerimizi her geçen gün arttırmaktayız. 

 VİZYON

Makine sektöründe dünya çapında bir otorite olmak
 
MİSYON

Yoğun rekabet ortamında, müşterilerimizin artan beklentilerine doğru teknoloji ve doğru zamanlama ile yanıt vermek, bunu yaparken çevreye ve insana karşı sorumluluğumuzun bilincinde, sürdürülebilirlik anlayışıyla ve her zaman inovatif bakış açısıyla hareket etmek.
 
DEĞERLERİMİZ

İnsana saygı
Çevreye saygı
Sürdürülebilirlik
Ar-Ge
Mükemmel ürün hassasiyeti
Sıfır fire
Yüksek hız