Baranyum Gıda - Kimdir

BARANYUM GIDA AMBALAJ MAKİNE Yumurta Paketleme Makinası

SETEM MAKİNE, köklü geçmişi, vizyonu ve misyonu ile sektörün önde gelen firmalarından biridir. Faaliyet alanında her zaman yeniliklerin öncüsü olmuştur.
Firmamız 1979 yılında Saim ETEM tarafından Elazığ’da Ayşehan Tavukçuluk adı ile Doğu bölgemizdeki ilk yumurta tavukçuluğu firması olarak kurulmuş, 1989 yılından itibaren İstanbul’da faaliyetlerine devam ederek “BİM, Migros, Carrefour, Metro, Gima” vb. ulusal firmalarla uzun süre çalışmış, 2009 yılında ambalaj ve makine sektöründe de faaliyet göstermeye başlamıştır.
SETEM MAKİNE, yüksek kalite politikası, müşteri odaklı hizmeti, profesyonel kadrosuyla yumurta ve ambalaj sektöründeki yerini almış ve ağırlıklı olarak PET-PVC (15’li, 10’lu, 6’lı olarak) yumurta viyolü üretimi ve satışı yapmaya başlamıştır.
Sektörde yaklaşık 40 yıla yakın birikimi olan firmamız büyüme stratejileri izleyerek nihai tüketiciye en kaliteli hizmeti verme konusunda hedeflerine ulaşmak için teknoloji üretme ve yaygınlaştırma yatırımlarına devam etmektedir. Sürekli kendini yenileyen ve geliştiren firmamız, ısı ile vakumlama yöntemi ile yapılan ambalajlamanın getirdiği problemleri görmüş, kurumsal bilgi ve tecrübelerini gıda sektörüne uygulamak için 2011 yılında yeni bir AR-GE hamlesi ile SETEM Soğuk Kenetlemeli Otomatik Yumurta Paketleme Makinesini ortaya çıkarmıştır.