100-200 Ton / Saat Titreşimli Besleyici Bunker

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00200769
Kategori: Bunker
Marka: Fabo Makina
Model Tipi: TBX-25
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: 7 Eylül Mah. / Torbalı / İzmir
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Fabo Makine

Fabo Makine İmalat Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şti

Danışman : Cihan K.

Fabo TBX-25

100-200 Ton / Saat Titreşimli Besleyici Bunker

Titreşimli Besleyici TBX-25, özellikle taş ocaklarında kaya besleyici olarak kullanılır. 800 mm uzunluğu ve 3000 mm genişliği olan TBX-25, bu ürün grubu içinde en az yer kaplaması sayesinde en fazla tercih edilen modeldir.

Saatte 100 ton kaya besleme özelliği olan ürünümüz, firmamızın kalitesi ve deneyimi ile ortaya koyduğu özel iş makinalarındandır. Dayanıklı ve uzun süreli kullanımlar için ideal olan ürünümüz, CE standartlarına uygun şekilde üretilmiş olup insan sağlığını tehlikeye atacak hiç bir madde içermemektedir.

Satış sonrası 7/24 destek hizmeti veren firmamız, ürünlerinin her türlü montaj, demontaj, yedek parça, tamir ve bakım işlemlerinde de müşterilerinin yanında yer almaktadır. Siz de avantajlı, uzun ömürlü ve sizi zirveye taşıyacak yeni iş makinalarına sahip olmak istiyorsanız, bizimle iletişime geçebilir, firmamızın fiyatları ve avantajları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Zamana Meydan Okur

Bunkerin iç yüzeyindeki ana iskeletin (bir katman) dışında, tüm titreşimli besleyicilerimizde, iki katmanlı astar bulunmaktadır. Astarlar zamanla aşınmaya başlayınca, yedek parça servisimiz devreye girer. Yeni astarlar takılarak, makine kullanılmaya devam eder. Böylece makinenin ömrü uzar ve firmanıza minimum maliyet çıkarır.

Çift Izgaralı Süzgeç

Titreşimli Besleyici TBX-25 , çift ızgaralı süzgeci sayesinde, kirli ve yapışkan malzemeleri en zor şartlarda bile ayırarak, kırıcı grubunu (çeneli kırıcı) rahatlatır.Bu ızgaralar sayesinde , bunkere düşen kayalar en iyi şekilde optimize edilir.

Neden biz ?

Kullanımı kolay ve yüksek performanslı bu ürünümüz, çeşitli endüstriyel sektörlerde kullanılabilir. Titreşimli Besleyici TBX-25 ‘i tercih eden müşterilerimiz, daha az güç tüketimi, daha iyi kar, verimlilik ve insan gücüne daha az bağımlılık elde eder.

Firmamız satmış olduğu ve satacağı her ürünün sürekli arkasındadır. 7/24 destek olanakları, hızlı çözümler, üstün makinalarımız ile müşterilerimize beklentilerinden daha fazlasını vermeyi hedefliyoruz.

Fabo TBX-25 Teknik Özellikler

 

BESLEYİCİ GENİŞLİK

800 mm

BUNKER HACMİ

25 m3

BESLEYİCİ UZUNLUK

3150 mm

KAPASİTE

100-200 TPH

MOTOR GÜCÜ

2 x 3.2 kW

 

100-200 Ton / Saat Titreşimli Besleyici Bunker Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin