12 Litre 11 Aşamalı Kaçak Sensörlü Ev Tipi Su Arıtma Cihazı

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00195440
Kategori: Ev Tipi Su Arıtma Cihazı
Marka: Spring Water
Model Tipi: SW-11ASAC-12
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Irmak Mah. / Gaziemir / İzmir
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Spring Su Arıtma

Spring Su Arıtma Sistemleri

Danışman : Semih D.

Spring Water SW-11ASAC-12

12 Litre 11 Aşamalı Kaçak Sensörlü Ev Tipi Su Arıtma Cihazı

 
  • Saatte 15 litre su üretimi ile %50 daha fazla su üretim kapasitesi.
  • %50 daha az atık su oranı (1 litre için 1 litre atık su) .
  • Daha tazyikli su akışı.
Şebeke suyunun girdiği ilk filtredir. 5 mikronluk gözenekleri sayesinde sudaki tortu, pas, yosun, gibi suyun içinde askıda bulunan 5 mikron ölçeğindeki her türlü toz, çamur, asbest (demir su borularında kullanılan kanserojen madde) gibi kaba malzemeleri filtre eder.
Kaba malzemelerden ayrılıp bu filtreye gelen su, içindeki klor suya kötü koku ve tat veren gazlar kist ağır metallerin bir kısmı ve diğer kimyasal maddelerden ayrıştırılır ve bu sayede suyun tadı, rengi ve kokusu düzenlenir.
 
Bu filtre hindistan cevizi kabuğunun 800 °C ‘ de oksijensiz ortamda yakılmasıyla elde edilmiş toz halindeki karbon filtredir. Bir susam büyüklüğündeki aktif karbon taneciği futbol sahasını kaplayacak kadar moleküler yüzeye sahiptir. Bu sayede 0,5 kg’lık aktif karbon 1 ton suyu arıtmaya yetecek kadar yoğun bir malzemedir.
 
 
Bu aşamada diğer aşamalardan kurtulan 5 mikron ölçeğindeki partiküller blok karbon filtrede tutulur.
 
Hindistan cevizi kabuğu ile kağıdın hamur haline getirilip sıkıştırılmasıyla elde edilir.
 
İlk 3 aşamada kaba tortu ve partiküllerden ayrıştırılan su detaylı arıtmaya hazır haldedir, ilk 3 filtrenin asıl amacı Spring Water membran filtresinin işini kolaylaştırmak, ömrünü uzatmaktır ancak özel bir yapım mebran filtre olan Spring Water Membran filtresi suyun alkali derecesinde neredeyse hiçbir değişiklik yapmaz.
 
Arıtmanın en önemli aşamasıdır ve cihazımızın “ana” filtresi konumunda olan membran yarı geçirgen bir zar gibi hareket eder, bitkilerin topraktan suyu emdiği gibi suyun içerisinden sadece yararlı maddelerin geçmesine izin verir. Tamamen doğaldır.
 
Yüksek basınçla içinden sadece suyu geçirirken, mikron boyutunda suda var olan zararlı bakterileri, kireci, tortuyu, pası, asbesti, partikülleri ve ağır metalleri tamamen %99 oranında arıtır.

Membran, reverse osmosis su arıtma sisteminin beynidir. Membran hücre zarına benzer. Ters osmoz hücresel emilim sırasında görülür. Az yoğunluktan , çok yoğunluğa sıvı geçişine verilen isimdir.
 
Bu işlem bitki kökleri ile suyun emilmesinin taklit edilmesi ile Membran gözenekleri 8 – 10 angstrom’dur. Angstrom bir ölçü birimidir ve milimetrenin tam 10 milyonda biridir. Bu kadar küçük gözeneklerden yalnızca moleküler bir geçiş olabilir. Bu moleküllerinde 8 – 10 angstrom’dan küçük olması gerekir.
 
Su molekülleri 5 – 6 angstrom arasındadır ve bu gözeneklerden kolayca geçerler. Ancak suyun içinde bulunan kaba kirler, erimiş mineraller ve diğer olumsuz unsurlar bu gözeneklerden büyüktürler ve asla suyla beraber geçemezler.
 
Blok karbon filtreden gelen temiz su Hindistan cevizi kabuğu bazlı karbon filtreden geçerek daha lezzetli ekstra mineralli ve yumuşak bir hale gelir. Yüzde yüz organik filtredir. Bu filtre sayesinde içtiğiniz suyun kalitesi yükselecektir.
 
 
Alkali filtre Kalsiyum, Magnezyum, Sodyum, Potasyum gibi toplam 10 çeşit mineralden oluşup suyunuza doğal anyon ve katyon minerallleri katar. Özel olarak seçilen mineraller aynı zamanda suyun pH seviyesini 7.5 ila 8.5 arasına yükseltir. %100 doğal içeriği ile Alkalin filtre suyunuzun mineral ve pH seviyesini optimum seviyede tutar.

12 Litre 11 Aşamalı Kaçak Sensörlü Ev Tipi Su Arıtma Cihazı Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin