12000 m3/Saat Salyangoz Fan

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00214733
Kategori: Salyangoz Fan
Marka: Albero
Model Tipi: 12000
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Cebeci Mah. / Sultangazi / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Albero Filtre Sistemleri

Albero Filtre Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Ömer D.

Albero 12000

12000 m3/Saat Salyangoz Fan

Geri eğimli kanatlı tip daha yüksek bir sisteme ve çalışma performansına sahiptir. Daha büyük alanlarda kullanılan bu model fabrikalar için sıkça tercih edilmektedir.

Büyük bir havalandırma sistemi görevini üstlendikleri için kullanılacak alanında büyük olması özelliği aranmaktadır. Geri eğilimli kanatlı model de yüksek basınç gücüne sahiptir. Fabrikalarda, iş yerlerinde veya tesislerde kullanılabilmektedir. Genellikle klima sistemlerinde kullanılmaktadır. Aerodinamik kanatlı tip modelleri diğer modellere oranla daha büyük ve geniş bir yapıya sahiptir. Büyük bir havalandırma sistemi görevini gören bu modeller hava debilerinde de kullanılmaktadır.

Kullanılacak alana bağlı olarak hava debisinin büyüklüğü de önem arz etmektedir. Birbirinden farklı hava debisi ve basınç özelliklerine sahiptirler. Elektrik ile bağlantılı olduklarından bu sisteminde detaylı olarak kontrollerinin sağlanması ve bağlanılacak elektrik sisteminin durumu oldukça önemlidir. Tüm bu önlemler olası kazaların önüne geçtiğinden ekipmanlar takılmadan önce kontrollerin uzmanlar tarafından detaylı olarak yapılması gereklidir.

Isıtma sanayisinde çok yönlü olarak kullanılabilen ve tercih edilen bir fan sistemidir. Büyük bir yapıya sahip olduklarından fabrikalar ve büyük havalandırma ihtiyacına sahip olan yerler için önerilmektedir. Paslanmaz çelikten üretildiği için dayanıklı ve sağlam ürünlerdir. Kullanım şekli ve kullanılacak yer kullanım ömrünün uzun olabilmesi için önceden belirtilmeli ve seçimler buna istinaden yapılmalıdır. Kanat boyu ve mil çapı modellere göre değişkenlik göstermektedir. Aynı şekilde buna bağlı olarak fiyatlarda da değişkenlik söz konusu olmaktadır.

Alüminyum döküm ve sık döküm radyal fanlar birbirlerinden hem model hem görünüş hemde performans olarak oldukça farklıdır. Ağır sanayi tipi ürünleri olarak bilinen radyal fanların çarkları belli bir doğrultuda paralel olarak çalışmaktadır. Radyal fanların hava kirliliğini önleyici bir sistemi de bulunmaktadır. Parçacık azaltma etkisine sahip olan bu ürünler kat kazanlarında da kullanılabilmektedir. Toz bulutunun oluştuğu ortamlarda kullanılabilmektedirler. Dış etkenlere karşı dayanıklı olduklarından sanayi ortamların da sıklıkla tercih edilmektedir. Özellikle sanayi tipi ve yoğun çalışan makinelerin soğutulmasında ve sıcaklığının aynı seviyede tutulmasında kullanılmaktadır.

12000 m3/Saat Salyangoz Fan Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin