1,5 M³/Saat Su Arıtma Ultraviyole Dezenfeksiyon Sistemi

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00225828
Kategori: Ultraviyole Dezenfeksiyon Sistemi
Marka: Ao Smith
Model Tipi: A-UD002
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: / Ataşehir / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Yunuslar Su Arıtma Sistemleri

Yunuslar Su Arıtma Ltd. Şti.

Danışman : Mehmet Y.

Ao Smith 

1,5 m³/Saat Su Arıtma Ultraviyole Dezenfeksiyon Sistemi 

 

İnsan sağlığı için, tüketilebilir su oldukça önemli bir yere sahiptir. Her ne kadar günümüz şartlarında genel olarak fabrikasyon su (hazır su) tüketimi mümkün olsa da elbette ki pek çok kişi halen içerisinde çok fazla sayı da mikroorganizma olan su tüketimi gerçekleştirmektedir. Yine çeşme su tüketmeyen kişiler de hazır sular içerisinde azalmış olan mineral dahilinde, yeterli kadar gerekli olan su tüketim değerlerini alamamaktadır. Bundan dolayı da ilerleyen yıllarda su tüketim dahilinde ortaya çıkan sağlık sorunları ile karşılaşabilmek çok daha mümkün hale gelmektedir.

Su içerisinde, bakteri, küf, mantar ve virüsler yaygın olarak görülen zararlı mikroorganizmalar olarak açıklanmaktadır. Bu zararlı maddelerin su içerisinde ayrıştırılması ve zararsız hale getirilmesi için, mikrobiyolojik arıtma sistemleri kullanılması ön görülmektedir. Mor ötesi ışınlar dahilinde su içerisinde yer alan zararlı maddeler, zararsız hale getirilirken, mikroorganizmalar da UV-C ışınlarına bağlı olarak etkisini yitirmektedir. Arıtma sistemi firması olarak, ultraviyole siterilizasyon su arıtma sistemleri tüketicilere sunulan sistemler arasındadır.

Suyun steril hale getirilmesi

Ultraviyole yani; UV ışınları kullanılarak, su içerisinde yer alan mikroorganizmaların ortadan kaldırılarak, suyun temizlenme işlemi suyun steril hale getirilmesi demektir. Bu sistem dahilinde öldürülen mikroorganizmalar, direkt olarak UV ışınları ile karşılaşması gerekiyor. Bundan kaynaklı olarak da ilk olarak su içerisinde yer alan tortu, çamur ve bulanıklık sağlayan tüm diğer maddelerin ilk olarak filtre sisteminden geçirilerek temizlenmesi gerekmektedir. Bahsedilmekte olan; ultraviyole su arıtma sistemleri ancak bu durumda direkt olarak su ile UV ışınlarının birleşmesini sağlayacak ve suyu steril hale getirebilecektir. Aksi durumda, UV ışınları tortu ve çamur etkisinden kaynaklı olarak su ile tam bir temas kuramayacağından dolayı yeteri bir sterilizasyon işlemi mümkün olmayacaktır.

Sistemin işleyişi

Konutlar için tercih edilecek olan UV sterilazyon su arıtma sistemleri, tesisat girişlerine monte edilmektedir. Böylelikle çeşme suyu açıldığında, cihaz içerisinden geçen su miktarı, UV ışınları ile birleşerek, steril edilmiş olacaktır. Ortalama olarak bu cihazlarda saatte 1,5 metre küp su arıtımı yapılmaktadır. Genel olarak standart ürünlerde ise su basıncı 10 Bar maximum basınç olarak ayarlanmıştır. 

 

1,5 M³/Saat Su Arıtma Ultraviyole Dezenfeksiyon Sistemi Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin