3 Prob Delikli Amber İlaç Çözünme Kabı Kapağı

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00207453
Kategori: İlaç Çözünme Kabı Kapağı
Marka: Riggtek
Model Tipi: 1299.0032
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Maltepe Mah. / Zeytinburnu / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

YGT Laboratuvar Cihazları

YGT Laboratuvar Cihazları San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : YGT L.

Riggtek 1299.0032

3 Prob Delikli Amber İlaç Çözünme Kabı Kapağı

Buharlaşma yoluyla ortam kaybı önemli olabilir. Damar kapakları bu sorunları azaltmalı veya önlemeli ve kanüller, tıpalar ve sıcaklık probları için açıklıklar sunmalı ve dozaj formunun yerleştirilmesini kolaylaştırmalıdır. Kapağa uyan kanüller ve tıpalar kullanılarak, uyumlu ve tekrarlanabilir bir şekilde çalışmak için numune alma noktası her zaman tam ve doğru bir şekilde tanımlanmalıdır.

RIGGTEK Dissilio'muz için sunulan Damar Kapakları çok sayıda bireysel talebi kapsar. İstek üzerine başka gemi kapakları.

 Standart kap kapaklarımız 1299.0030, kürekler ve sepetler için örnekleme delikleri sunar; burada kürekler ve sepetler arasındaki yükseklik ayarı otomatik olarak yapılır - sadece "BASİT AKILLI". Başka bir delik, bir "iade numunesi" için veya sadece dozaj formunun yerleştirilmesi için amaçlanmış olabilir. Ayrıca "SIMPLY SMART" - uygun numune alma kanülleri ile ilgili test hacminin yüksekliği de sabitlenir veya gerektiği gibi değişken şekilde ayarlanabilir (daha fazlası DTX Örnek Probları altında ).

Menteşe sayesinde Hazne Kapağı çok kolay bir şekilde yerleştirilebilir ve sızdırmazlık çok iyiyse sızdırmazlık için gerekli olan lastik dudaklar vb. Tabii ki, bu Damar Örtüsü "Amber" (turuncu renk) renginde UV'ye dayanıklı olarak da mevcuttur. 

Damar Merkezleme Halkası basitçe teknenin kenarına yerleştirilir ve tekne döndürülerek güvenli bir şekilde sabitlenir. Bir çentik ile halkayı ve tekneyi dönüşe göre her zaman aynı konuma yerleştirebilirsiniz - "SIMPLY SMART". Ayrıca damar kenarını hasardan korur. 

"Küçük Hacim" uygulamaları için Damar Kapağı,  DTX Küçük Hacim'de bulunabilir . 

Aşağıdaki seçimde doğru ürünü bulamıyor musunuz veya herhangi bir sorunuz mu var? Size kişisel olarak yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Bize bir e-posta yazmak veya bizi aramak için lütfen  İletişim merkezimizi kullanın. 

parça numarası Tanım
1299.0030

Hazne Kapağı, RIGGTEK Dissilio için, Şeffaf, Menteşeli, 3 Prob Delikli, küçük merkez delikli, Malzeme PMMA (Akril Cam): Etanol, İzoprpil vb. alkollere dayanıklı değildir.

1202.0014

Hazne Kapağı, RIGGTEK Dissilio için, 2 Prob Delikli ve Sabit Sepet için Ekstra Delikli Şeffaf Menteşeli, küçük orta delik, Malzeme PMMA (Akril Cam): Etanol, İzoprpil vb. alkollere dayanıklı değildir.

1299.0032

Hazne Kapağı, RIGGTEK Dissilio için, Amber, Menteşeli, 3 Prob Delikli, küçük merkez delikli, Malzeme PMMA (Akril Cam): Etanol, İzoprpil vb. alkollere dayanıklı değildir.

1202.0078 DISTEK tarzı kapak için RIGGTEK Dissilio için Prob Deliği Tapası
0402.0171 Damar Merkezleme Halkası, RIGGTEK Dissilio için, RIGGTEK-, DISTEK-, ERWEKA, QLA-Ultra-Centere tekneler ve Küçük Hacimli ve Daldırma Hücreli Adaptör, POM için
1202.0016 Gemi Rafı, RIGGTEK Dissilio için, 6 Konumlu, ABS plastik, istiflenebilir, herhangi bir çözünme banyosu üreticisinin kaplarını tutabilir, tezgah alanından tasarruf etmek için kap sehpaları birlikte istiflenebilir
1202.0018

Gemi Rafı, RIGGTEK Dissilio için, 8 Konumlu, ABS plastik, istiflenebilir, herhangi bir çözünme banyosu üreticisinin kaplarını tutabilir, tezgah alanından tasarruf etmek için kap sehpaları birlikte istiflenebilir

3 Prob Delikli Amber İlaç Çözünme Kabı Kapağı Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin