5-10 Ton/Saat Hayvan Yemi Hattı Makina

200.000
+KDV Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00219795
Kategori: Yem Üretim Tesisi
Marka: MT Makina
Model Tipi: 5-10 Ton
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Sipariş Üzerine
Konum: Cumhuriyet Mah. / Esenyurt / İstanbul
Kısa Detay: 1 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

MT Makina

MT Makina Geri Dönüşüm Sistemleri İml. İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Burçak A.

MT Makina

5-10 Ton/Saat Hayvan Yemi Hattı Makina

  • Patentli eşsiz bıçak tasarımı
  • Çift katlı parçalama sistemi (Opsiyonel)
  • Uzun bakım aralıkları
  • Yatay parçalama avantajı
  • İstenilen uzunluklarda besleme konveyörü
  • Kolay değiştirilebilir kesici bıçaklar

Hayvan Yemi Üretim Tesisi özellikleri neler?

Toplam Gerekli Güç: 350 kW

Kırıcı: TSY Yatay Parçalayıcı

Mikser: Mevcut

Balya Presi: Saman Balya Presi

Silaj Paketleme: Monster Silaj Paketleme Makinesi

Kapasite: 5–10 t/s

Atıklar: Hurma dalı, mısır sapı

Hayvan yemi uygulamaları için, Hayvan Yemi Üretim Tesisi;

Hurma, insanın ihtiyacı olan neredeyse bütün gıdaları bünyesinde barındıran mucizevi bir meyvedir. İçeriğinde protein, karbonhidrat, yağ, su, lif, vitaminler (A, B1, B2, B3, B6, B9-Folik Asit, Niasin, C, D, K) ve mineraller (Potasyum, Kalsiyum, Magnezyum, Selenyum, Fosfor, Sodyum, Kükürt, Demir, Klor, çinko, bakır, mangan, flor, iyot), oksitosin hormonu ve organik asitler bulunur. Hurma aynı miktardaki kırmızı etin iki katı, balık etinin üç katı kadar kalori vermektedir. Tam bir enerji kaynağıdır. Diğer meyvelere oranla içerdiği yoğun lif sayesinde sindirim sistemine faydalıdır. Nasıl ki hurma insanlar için çok faydalı ise, hurmanın yetiştiği dallarda hayvanlar için bir o kadar faydalı ve etkilidir. Hurma dallarını yiyen bir hayvanın, almış olduğu vitaminler sayesinde ömrü uzar, süt kalitesi artar ve gübresi daha verimli hale gelir.

 

Hayvan Yemi Üretim Tesisimizde, parçalanması zor ve neredeyse imkansız olan yaş veya kuru hurma dalları, TSY Ağaç Parçalama Makinesinde kolayca parçalanır. Tesiste, balya seçeneği ve silaj seçeneği olmak üzere iki farklı çalışma tipi vardır. Yeşil hurma dalları parçalandıktan sonra, konveyör ve helezonlar vasıtası ile Mikser makinesine gönderilerek, mısır sapı ve hurma dalları karıştırılır. İşlem tamamlandığında kapak açılır ve karıştırılmış nihai ürün Monster Silaj Paketleme Makinesine gönderilir ve silaj işlemi başlar. Silaj istenilen boyuta ve ağırlığa ulaştığında pres kapağı açılır ve akabinde silaj sarma işlemi tamamlanarak, döngü yeniden başlar.

 

TSY Serisi ağaç dalı öğütücüsünde kuru hurma dalları parçalandığında balya seçeneği seçilir. Parçalanmış kuru hurma dalları konveyörler ve helezonlar vasıtası ile YBS Saman Balya Presine gönderilir. Operatör balya çıkış bacasına bez veya poşet bir torba takar. Pres, sıkıştırılmış kuru hurma dallarını bu bacadan dışarı iterek torba içerisine dolmasını sağlar. MT’nin geniş uygulama yelpazesi etkileyici ve neredeyse tükenmez.

 

Genel olarak, Hayvan Yemi Üretim Tesisi modelleri oldukça esnektir. Hurma Dalı 

Parçalama Tesisi, Mısır Sapı Parçalama Tesisi, Mısır Sapı Silaj Paketleme Tesisi, Hurma Dalı Silaj Paketleme Tesisi, Hayvan Yemi Üretim Hattı, Ağaç Parçalama Tesisi, Saman Balya Presi, Ot Balya Presi, Yatay Ağaç Parçalayıcı, Yem Karma Mikser, Silaj Paketleme Makinesi gibi çok daha fazla farklı geri dönüşüm uygulamalarında kullanılabilir.

 

Hayvan Yemi Üretim Tesisi avantajları;

Tüm tesisimizde ki makineler, değiştirilebilir araçlara sahiptir. Uygulama tipine göre seçilen araç ve aletler çok kısa bir süre içerisinde kolaylıkla değiştirilebilir.  Tesisin öne çıkan bir diğer özelliği ise, tüm hattın tek bir dokunmatik kontrol panelinden tam otomatik veya manuel olarak kontrol edilebiliyor olmasıdır.

 

Hayvan Yemi Üretim Tesisimizdeki makinelerin konsepti olağanüstüdür. Sizin için bu, yüksek verimlilik, yüksek karlılık ve muazzam esneklik anlamına gelir. Maksimum performansta minimum işletme maliyeti sağlamaktadırlar. Hayvan Yemi Üretim Tesisimiz, kuru ve yaş hurma dallarını, mısır saplarını parçalamak ve hayvan yemi üretmek için kullanılan güçlü bir işgücüdür. Tek aşamalı veya tek bir şasede iki aşamalı işleme imkanı, bu makineyi özellikle verimli ve ekonomik hale getirir.

 

Sürekli çalışma için tasarlanmış Hayvan Yemi Üretim Tesisleri;

Farklı kapasitelerde parçalanması çok zor olan lifli hurma dalı (yaş veya kuru) atıklarını öğütmek, balyalamak ve silaj paketlemesi için mükemmel bir makinedir. Diğer hiçbir makinenin parçalayamadığı palmiye ağacı ve hurma dallarını yakmanıza gerek kalmadan kolayca parçalayabilirsiniz. Hayvan Yemi Üretim Tesisimiz, enerji gereksinimlerinizi en aza indirirken üstün performans sağlar.

5-10 Ton/Saat Hayvan Yemi Hattı Makina
5-10 Ton/Saat Hayvan Yemi Hattı Makina Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin