520-4300 Nm Standart Dikey Tip Mekanik Tork Arttırıcı

Fiyat Sorunuz

İlan No: #00163281
Kategori: Mekanik Tork Arttırıcı
Marka: OSSA
Model Tipi: PP-43
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Ostim Mah. / Yenimahalle / Ankara
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Feymak Makina

Feymak Makina San. ve Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Aşir Y.

OSSA PP-43

520-4300 Nm Standart Dikey Tip Mekanik Tork Arttırıcı

 

Min. 520 – Max. 10.500 N.m arasında 5 farklı model
Yüksek aktarım oranı ve ±4% hassasiyet ile torklama
1’’ ve 1.1/2” havalı ağır lokmalar ile kullanım
Elektrik ve Hidrolik ürünlere göre daha ekonomik
Kompakt yapısı ile kolay ve güvenli kullanım
Yüksek değerli sıkma ve sökme işlemleri için uygun
En ağır şartlara dayanıklı sağlam planet dişli sistemi
Güvenli torklama işlemi için geri dönüş kilit sistemi
İleri Avrupa teknolojisi uzun yıllar kullanım imkanı
Emniyet pimi sayesinde tork artırıcı koruma sigortası
Muadillerine göre yüksek kalite ve standart yapı
Koruma çantası ve destek ayağı ile birlikte sevk edilir
Türkiye’de servis, yedek parça ve garanti hizmetleri

TYPE PP-43
Ağırlık [kg] 6
Minimum Tork [Nm] 520
Maksimum Tork [Nm] 4.300
Kare Sürücü A 1½”
Maksimum Tork Girişi [Nm] 320
Squarw drive IN B 1½”
Orantı 1:16
Çap [mm] D 88
Yükseklik [mm] H 245

Standart Dikey Tip Mekanik Tork Artırıcılar – OSSA PP Serisi

 
Random check metodu ile manuel el tork anahtarlarının kapasitesinin yetmediği tork kontrolü gerektiren işlerinizde, elektrikli, akülü, havalı ve hidrolik tork anahtarlarına göre daha düşük maliyetli çözümler sunar. Yüksek aktarım oranı ve tork kapasitesi ile 10.500 N.m ye kadar sıkma ve sökme işlemlerinizi hiçbir güç harcamadan en kolay şekilde bitirmenizi sağlar.
 
OSSA Standart Dikey Tip Mekanik Tork Artırıcılar Geri Dönüş Emniyet Kilidi sayesinde yüksek değerlerde tork kuvveti uygularken tork anahtarı ile elde edilen tork gücünü operatöre hissettirmez, işlem sırasında oluşan tork kuvvetinin geri itmesi engellenir ve maksimum güvenlik ile çalışma imkanı sunar.
 
Standart Dikey Tip Mekanik Tork Artırıcılar Özel Üretim Planet Dişli Sistemi ile donatılmıştır. En ağır çalışma şartlarına karşı bile son derece dayanaklıdır. Yüksek tork girişine maruz kalan tork artırıcı emniyet pimleri sayesinde koruma altına alınır. Fazla uygulanan tork anahtarı kuvveti emniyet pimlerini kırarak planet dişli sistemi ve içerisindeki mekanik aksama zarar verilmesini engelleyerek sigorta görevi görür. Ayrıca cihaz üzerindeki yön seçim pimi ile pratik şekilde sıkma ve sökme yönü ayarlanabilmektedir. Modeline göre değişkenlik gösteren 1” ve 1 1/2”kare sürücüleri tüm havalı ağaır lokmalar ile kullanılabilir.
 
Dikey Tip Tork Artırıcının Cırcırlı Tork Anahtarı Seçimi cihaz modeline göre belirlenen aktarım oranları sayesinde yapılabilmektedir. OSSA PP serisi dikey tip mekanik tork artırıcıları 16, 18 ve 60 kat yüksek aktarım oranına sahiptir. İşlem yapılacak tork değeri cihazın aktarım oranına bölünerek tork anahtarı üzerinde ayarlanacak değer ortaya çıkar. Örneğin elimizde maksimum tork kapasitesi 5.700 N.m olan PP-57 Model tork artırıcımız mevcut. 3.960 N.m ile civata sıkma işlemi yapacağız diyelim, cihazımızın aktarım oranı 18, sıkmak istediğimiz tork değerini aktarım oranına bölüyoruz ( 3960 : 18 = 220 ) çıkan sonuç cırcır tork anahtarından ayarlamamız gereken tork değerini veriyor. Böylece operatör cırcır torkmetreyi 220 N.m ye ayarlayıp tork artırıcıyı sıkma yönüne getirerek hiçbir güç harcamadan rahat bir şekilde işlemi gerçekleştirebilir. Kısaca modellerine göre ihtiyaç duyulan maksimum tork anahtarları kapasiteleri şöyledir. PP-33 modeli 206 N.m, PP-40 modeli 250 N.m, PP-43 modeli 268 N.m, PP-57 modeli 316 N.m, PP-105 modeli ise 175 N.m’dir. Tork anahtarını belirtilen maksimum değerlerin üzerinde kullanılması ve tork artırıcı girişine havalı somun sıkma tabancaları ile yapılan işlemlerde mutlaka dişli kırılmaları meydana gelmektedir. OSSA standart dikey tip tork artırıcılar sadece hassas ayar yapılabilen cırcırlı tork anahtarları veya dijital torkmetreler ile kullanılır. Elinizdeki kare sürücüleri ve tork değerleri uyan tüm tork anahtarları ile de kullanabilirsiniz.
 
OSSA Standart Dikey Tip Mekanik Tork Artırıcıların Destek Ayakları bulunur. Sağlam üretim yapısına sahip döküm destek ayakları etki tepki prensibi ile çalışan tork artırıcıların zıt kuvveti oluşturmak için gereklidir. Cihaz ile beraber standart her uygulamada kullanıma uygun bir adet destek ayağı gelmektedir. Özel uygulamalarınız için farklı tip destek ayakları opsiyonel olarak sunulur. Tork artırıcılar kalibre edilemezler, sadece cihaz ile birlikte kullanılan tork anahtarlarının akredite bir firma tarafından kalibrasyonu yapılabilmektedir.
 
İleri Avrupa teknoloji Polanya üretimi OSSA PP Serisi Dikey Tip Mekanik Tork Artırıcılar 2 Yıl Garantilidir. Tüm garanti, servis ve yedek parça hizmetleri Türkiye’de İMATORK tarafından sağlanmaktadır.
 
İyi Kalite Uygun Fiyat Performansı ile birçok önemli projede kontrol ve civatalama işlemleri için tercih sebebi olan OSSA Standart Dikey Tip Mekanik Tork Artırıcılar piyasada Almanya Menşei gibi gösterilen kullan at mantığı ile üretilen Çin Malı tork artırıcılar ile kıyaslanamayacak kalitededir.

520-4300 Nm Standart Dikey Tip Mekanik Tork Arttırıcı Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin