85.000 M3 / Saat Hava Debili Klima Santrali

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00189438
Kategori: Klima Santrali
Marka: Şengür Havalandırma
Model Tipi: S-KS001
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Zerzevatçı Köyü / Beykoz / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Şengür Havalandırma

Şengür Mekanik Isıtma Soğutma Havalandırma Ticaret Ltd Şti

Danışman : Muhammet Ş.

Şengür Havalandırma
85.000 m3 / Saat Hava Debili Klima Santrali
 

1.000 m3/h'ten 85.000 m3/h'e kadar hava debisi aralığında 29 farklı model ünite büyüklüğü sağlanmaktadır. VKS serisi klima santralleri 25 mm, 45 mm ve 60 mm panel kalınlığında olmak üzere 3 farklı panel kalınlığında üretim yapılmaktadır. Ayrıca 45 mm ve 60 mm panel kalınlığında imal edilen hijyenik tip klima santralleri ile de hastane (ameliyathane ve temiz oda], ilaç fabrikaları, gıda fabrikaları, kimyasal üretim alanları ve benzeri uygulamalara yönelik çözümler sunulmaktadır. Klima santrallerinde taş yünü, cam yünü veya poliüretan gibi farklı panel dolgu malzemesi seçenekleri ile üretim yapılabilmektedir. Klima santrallerinde 0,80 mm'den 1,2 mm'ye kadar sac kalınlık alternatifleri sunulabilmektedir. Klima santrallerinde galvaniz, paslanmaz, alüminyum ve PVC kaplı sac gibi farklı alternatif panel materyalleri kullanılabilmektedir. Klima santrallerinin dışında özel RAL 9018 boyalı sac kullanılmaktadır.

Klima santralinin dış iskeletinde özel alüminyum profiller kullanılmaktadır. Profiller, santral içi basınç kayıplarını en düşük seviyeye indirmek ve cihaz içinde oluşabilecek kirliliğe engel olmak amacı ile tamamen kapalı bir tasarıma sahiptir. Dış iskelet sistemini birleştiren köşe ve omega parçaları, profil ve takviyelerin yapılarına uygun şekilde dizayn edilmiş olup, ısıya dayanıklı cam takviyeli kompozit malzemedir. Paneller sandviç yapıda çift cidarlı olarak üretilmektedir. Panellerde ses ve ısı yalıtımı dolgu malzemesi standart olarak 70 kg/m3 yoğunluklu taş yünü izolasyon malzemesi kullanılmaktadır.
Poliüretan veya cam yünü gibi izolasyon malzemeleri de opsiyonel olarak kullanılabilir. Panellerin dış iskelete yerleşen kısımlarında özel yüzey tasarımlarına sahip, EPDM malzemeden sızdırmazlık contaları kullanılmaktadır. Klima santrallerinde aerodinamik formda kanatları bulunan ve gizli dişli tahrik sistemi ile çalışan hava ayar damperleri kullanılmaktadır. Damper kanatları ve çerçevesi alüminyum profilden mamuldür. Dişli ve yataklama sistemi özel ısıya, darbeye ve toza dayanıklı sert kompozit malzemedin mamuldür. Damper kanatları arasında hava sızdırmazlığının sağlanması için özel contaları mevcuttur.
 
Klima santrallerinde vantilatör veya aspiratör üniteleri standart hücre yapısında imal edilmektedir. Vantilatör ve aspiratörler; öne eğik kanatlı veya geriye eğik kanatlı, statik ve dinamik olarak balanslanmıs radyai çift/ tek emisli yüksek verimli fanlar olarak seçilebildiği gibi, plug fanlı olarak ta dizayn edilebilmektedirler. Fanların elektrik motoru ile aynı şase üzerine montajı yapılır. Özellikle bu hücrede oluşabilecek titreşimin cihazın diğer aksamlarına iletilmesini engellemek amacı ile kapasite, boyut, fan ve elektrik motoru devir sayılarına bağlı olarak belirlenen adet ve boyut özelliklerinde kauçuk esaslı veya yaylı titreşim izolatörü kullanılmaktadır.

Fan ve motor aksamlarında kullanılacak olan kasnaklar, DİN 2211 ve TS 14-8 normlarına uygun sıkma burçlu V kayış kasnaklardır. Kasnaklar iki parçadan oluşmaktadır, ilk parça fabrikasyon olarak fan ve motor miline takıldıktan sonra ikinci parça herhangi bir donanıma ihtiyaç duyulmadan takılabildiğinden, istenildiğinde kasnak ebadı değişimini çok kolaylaştırmaktadır. Motor ve fan kasnakları arasında ki güç aktarımını sağlamak amacı ile TS 198/4-0 DİN 7753/1 normlarına uygun dar V kayışları veya TS 198/1, DİN 2215 normlarına uygun klasik V kayışları kullanılmaktadır. Fan ve motor arası kayış bağlantısı gerginliğinin uygun düzeye getirilmesi için kullanılan bir kayış gerdirme tertibatı bulunmaktadır.

Santraller ile birlikte işlevine yönelik kullanılacak olan farklı filtre sınıfları için montaj kasaları dizayn edilmiştir. Bu dizayn sayesinde filtreler yaylı sistemler ile yuvalarına kolaylıkla yerleştirilebilmektedir. Bu dizayn ile filtrelerde oluşabilecek by-pass miktarı minimum seviyelere indirilmektedir. Galvaniz kasaya sahip ön filtre olarak kullanılan G3 - G4- sınıfı filtreler galvaniz tel bağlantılar ile hava geçişine dayanımları arttırılmış şekilde montaj yapılırlar.

Klima santrallerinde farklı sınıflarda torba filtreler ikine kademe filtre olarak kullanılmaktadır. Hatta hijyenik klima santrallerinde torba filtreler ön filtreleme olarak kullanılırlar. Torba filtrelerin F5 sınıfı ile F9 sınıfı arasında seçim yapılarak uygulanması mümkündür. Klima santrallerinde gerektiğinde F5 - F9 arası sınıfta son filtre olarak rijit filtreler kullanılabilmektedir. Klima santrallerinde özellikle istenmeyen kokuların filtrasyonu içinde karbon emdirilmiş panel veya kartuşlu şekilde aktif karbon filtreler kullanılmaktadır.

Klima santrallerinde kullanılan ısıtıcı ve soğutucu bataryalar, akışkan özelliklerine bağlı olarak alüminyum kanat / çelik boru ve çelik kanat / çelik boru olarak üretilmektedir. Tüm bataryalar montaj öncesi hidrostatik teste tab tutulmaktadır. Bataryalar montaj ve bakım kolaylığı açısından özel sürgülü dizayn edilmektedir. Soğutma bataryası bulunan klima santrallerinde paslanmaz malzemeden terleme tavası ve DİN 7728 standartlarına uygun 130 °C ye kadar dayanıklı polipropilen malzemeden damla tutucu standart olarak dizayn edilmekte ve bu şekilde üretim yapılmaktadır.

Klima santrallerinde isteğe bağlı olarak buharlı veya sulu nemlendirme üniteleri standart hücre yapısında üretilmektedir. Hücrede nemlendirme esnasında terlemeden doğan su damlacıklarının hava ile birlikte mahale veya cihazın diğer bölümlerine taşınmasını önlemek amacı ile polipropilen malzemeden imal damla tutucular kullanılarak, hücre içerisinde montajı yapılmaktadır.

Susturucu modülleri standart hücre yapısında üretilmektedir. Susturucu kulisleri içinde taş yünü veya cam yünü kullanılmaktadır. Kulislerin hava ile temas eden iki yönü fibrocam malzeme ile kaplanmaktadır. Kulisler hücre içerisinde kapasite ve boyut özelliklerine göre değişik adetlerde kullanılmaktadır.
 

85.000 M3 / Saat Hava Debili Klima Santrali Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin