Zafer Liman Ekipmanları - Kimdir

Liman Ekipmanları, İnşaat Makineleri, Liman Makine ve Ekipmanları, Hammadde Taşıma Sistemleri, Hammadde Mikseri, Plastik Hammadde Hazırlama Makineleri İmalatı ve Satışı

Zafer Liman Ekipmanları Makine Ltd Şti

Firmamız, 1980 yılında demir doğrama ve çelik konstrüksiyon işleri yapmak üzere kurulmuştur. O zamandan beri çelik konstrüksiyon atölye imalatları, çelik ve paslanmaz sıvı tankları, asma kat imalatı, demir doğrama kapı, pencere, korkuluk gibi geniş bir yelpazede faaliyet göstermektedir. 1985 yılında ise farklı sektörler için özel imalat makineleri tasarlayıp üretmeye başlamıştır.

Özellikle plastik sektöründe PVC hammadde mikserleri, agromeller, helezon konveyorlar, soğutucu vibrasyon elekler, hammadde taşıma ve depolama sistemleri, makine şaseleri, çeşitli ebatlarda silo ve bunkerler gibi birçok ürünün imalatını başarıyla gerçekleştiren Zafer Makine, sektördeki bilgi ve birikimini etkili bir şekilde kullanmaktadır.

2000 yılından itibaren ise liman makine ve ekipmanlarının onarım ve kaynak işleri, liman techizat ve donanım imalatı konularında da faaliyet göstermeye başlamıştır. Geçen on yıldan fazla bir süre içerisinde, mobil yakıt tank üniteleri, reefer konteyner besleme platformları, ağır iş römorkları, mobil çalışma atölye ve ekipman imalatları, rampalar, depolar, çalışma tezgahları, raflar, iş makineleri için özel imalat egzost, çamurluk, merdiven gibi çeşitli yedek parçalar üretmiştir.

Bugün, Zafer Makine, tamamı sertifikalı kaynakçı ve montajcılardan oluşan uzman ve tecrübeli ekibiyle hem liman sektöründe hem de makine imalatı sektöründe hizmet vermektedir. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan firma, kaliteli ürünler ve güvenilir hizmet anlayışıyla sektördeki lider konumunu sürdürmektedir.