CMS Makine - Kimdir

Isıcam Makineleri, Cam Kesim Makineleri, Çift Cam Makineleri, Cam İşleme Makineleri, Cam Temperleme Makineleri, Düz Cam Temperleme Makineleri

1995 yılında İstanbul / Türkiye'de kurulan, CMS Cam Makineleri firması Isıcam Makineleri, Cam Kesim Makineleri, Çift Cam Makineleri, Cam İşleme Makineleri, Cam Temperleme Makineleri ve Düz Cam Temperleme Makinelerinin; tasarım, üretim, satış ve teknik destek faaliyetlerini yürütmektedir.

Konusunda Türkiye'de lider olan CMS Cam Makineleri bugün üretiminin %80'nini ihraç yapan alternatif bir dünya markasıdır. 100'den fazla ülkede 10.000'den fazla CMS Cam Makinesi 1.000'den fazla müşteriye otomasyon sağlamaktadır.

Ürün gamında; 30 çeşit ana ürün ve bunlardan türetilmiş 192 çeşit türetilmiş ürün bulundurmaktadır. Innovasyona gerekli önemi veren CMS Cam Makineleri; Ar-Ge bölümünde nitelikli mühendisleri ile bu ürün gamını müşterilerinin lehine sürekli büyütecek güce sahiptir.

140 çalışan ile kendisine ait 8.000 m² kapalı üretim tesislerinde üretim faaliyetlerini sürdüren firma; müşteri taleplerini zamanında karşılayacak kapasiteye sahiptir.

Bir kalite yönetim sistemi yürürlüğe koyan CMS Cam Makineleri, TÜV tarafından ISO 9001:2000 şartlarını sağladığını kanıtlamış ve bu sertifikaya sahip olmuştur.

CMS Cam Makineleri Faaliyetlerini planlarken ve gerçekleştirirken; Kurumsal Kaynak planlaması(ERP) ve bu modüle entegre, Müşteri ilişkileri Yönetimi (CRM) ve Tedarık Zinciri Yönetimi (SCM) Modüllerini kullanmaktadır.

Teknik personel, satış personeli ve yedek parça stoku bulunduran 7 adet dış temsilciliğine sahip CMS Cam Makineleri, nitelikli pazarlama kadrosu ile yurtdışı satış kanallarını her geçen yıl artırmaktadır.

Vizyonumuz;
Bilim ve teknolojinin cam endüstrisinde otomasyona dönüşmesine öncülük etmek.

Misyonumuz;
Kaliteyi rakiplerimize oranla daha uygun maliyet ve sürede sağlayarak müşterilerimizin memnuniyetini arttırmak.

Temel Değerlerimiz;
Adalet duygusuyla hareket ederiz
İş ahlakına önem veririz,
Dürüst ve güveniliriz,
Kültürel değerlere bağlıyız,
Değişime ve yeniliklere açığız,
Emek ve başarıyı takdir ederiz.