Konsan KMS - Kimdir

Kumaş kesim ve cad sistem makina imalatı ve satışı.

 

ŞİRKET PROFİLİ

KMS Bilişim Teknolojisi ve Tekstil Makineleri San. Tic. Ltd. Şti., İzmir´ de yerleşik merkez ve üretim tesisleri bulunan ve 1985 yılında Konfeksiyon makineleri üretimi için kurulan Konsan Bilgi ve Teknoloji Üretimi San. Tic. A.Ş.´nin bünyesinden, teknolojik odaklanmanın daha iyi olacağı düşüncesi ile 2005 yılında ayrı bir şirket haline getirilerek kurulmuştur. Üretim merkezi İzmir A.O.S.B´ dir.

KMS Bilişim Teknolojisi ve Tekstil Makineleri San. Tic.Ltd.Şti, kesimhaneye yönelik konfeksiyon makineleri ve modelhaneye yönelik CAD sistemleri ve plotterları üretmektedir. Tasarım ve üretimini yaptığı tüm ürünlerde Türkiye´de ilk olan ve yüksek teknoloji seviyesini kendi bünyesindeki yoğun bilgisayar ve elektronik teknolojileri kullanımı ile koruyan KMS; böylece yüksek standartlarını, her an rekabet edebilir fiyatlarla sunmaktadır. Bu süreçte geliştirilen diğer yardımcı makine ve sistemlerle KMS, kendi sektörü içinde Türkiye´deki teknoloji üreten firma konumunun yanı sıra, Dünya´daki rakipleri arasında en geniş ürün yelpazesine sahip firmalardan biri haline gelmiştir.

KMS firmasının ürettiği kesimhaneye yönelik makineler ; Tam Otomatik Kumaş Serim makineleri, Kumaş Kontrol ve Metraj Ölçüm Makineleri, Tela Yapıştırma ve Laminasyon Presleri ve Hızar, Pastalbaşı kesim makinesi gibi diğer ürünlerdir. KMS bünyesinde modelhaneye yönelik olarak Bilgisayarlı Kalıp Hazırlama, Serileme, Pastal Yerleştirme ve Çizim sistemi üretilmektedir. Firmamız, özellikle ink-jet (mürekkep püskürtmeli), geniş en çizici üreten tek Türk firmasıdır ve bu alanda üretim yapan dünyadaki az sayıda firmadan biridir.

KMS, kendi teknolojisi ile geliştirdiği ürünlerini yine kendi markası ile Türkiye ve Dünya´ da pazarlamaktadır. Kendi markamız ile ihraç yapılan ülkeler arasında Hindistan, Almanya, ABD, Tunus, Mısır, Hollanda, Romanya, Polonya, İngiltere, Sri Lanka, Mauritus, Suriye, İsrail, Bulgaristan, İspanya, Portekiz, Fas, Güney Afrika Cumhuriyeti, Ürdün, Lübnan en çok çalışılan ülkelerdir.