Sonimak Makina - Kimdir

Ultrasonik kaynak ve Ultrasonik plastik kaynak makinaları satışı.

Türkiye’de ultrasonik teknolojisini tüm sektörlerde doğru ve bilinçli bir şekilde yaymaya çalışan firmamız Uzak doğunun ultrasonik devi Taiwan Ever Green Ultrasonic Co. Ltd. ile işbirliğinde siz özel müşterilerine hizmete devam etmektedir. 

Sonimak Ultrasonik plastik,tekstil,otomotiv,nonwoven,medikal,ambalaj gibi büyüyen sektörlere ultrasonik kaynak ve dikiş teknolojisini adapte ederek firmalara tasarım, geliştirme ve üretim alanlarında yardımcı olmaya çalışmaktadır.

Ever Green öncülüğünde sadece Türkiye ye değil Arap ülkelerine ,Balkan ülkelerine ve komşu ülkelerimizede Ultrasonik teknolojisini vermekteyiz. 

Sonimak Dünyanın neresi olursa olsun müşterilerinin ultrasonik ihtiyaçlarını karşılamakta ve onlara en iyi sonuca ulaştırmak için çözümler sunmaya kararlı bir şeklide devam etmektedir.

SONİMAK ULTRASONİK olarak sizlere teknolojik çözümlerinizde ihtiyaç duyulan plastik kaynak teknolojisi, sentetik tekstil kesim ve dikişleri, medikal tek kullanımlık malzeme, sarf malzeme üretimi gibi uygulamalar için makine üretim parkurlarını sağlamakta, her türlü yedek parça temininde bulunma(generator box,transducer,horn,roller vb) ve satış sonrası hizmetlerini de en iyi şekilde yerine getirmekteyiz. 

Showroom’umuz da değişik ultrasonik makineler sergilemekte, yedek parça stok’u ile sürekli sizlere hizmet vermekteyiz. 

Müşterilerimizin numune çalışmalarını makinelerimizde birebir yapıp gerekli yatırımı bu sonuca göre kararlaştırmaktayız. 

Standart makinelerin yetersiz kaldığı durumlarda ise ürüne özel makine parkurları dizayn edip makine yapmaktayız. Ever Green Ultrasonic ve SONİMAK Ultrasonik tüm imkanları ile Türk endüstrimizi kalkındırmaya yönelik hizmetlerine son 12 yılda olduğu gibi şimdide devam edecektir.