Veysel Kütüklü Makina - Kimdir

Yatak Makinaları, Yatak Transfer Makinesi, Yatak Sarma Makinesi, Yatak Montaj Makinesi, Yatak Kenar Bantlama Makinesi İmalatı ve Satışı

Veysel Kütüklü Makina

Firmanın temelleri, Veysel Kütüklü nün 1960 yılındaçalışmak için gittiği Almanyadan dönüşte yanında getirdiği bilgi ve deneyime dayanır.

Veysel Kütüklü bu birikimle 22 Ekim 1968 tarihinde Bayrampaşa Topçular da kaliteli üretim ve dürüstlük ilkelerini prensip edinerek kurduğu atölyesinde Türkiye'nin ilk yerli ovalama aparatlarını üretmeye başlamıştır.

Mütevazı adımlarla başlayan bu yolculukta Veysel Kütüklü markasının başarısının ardında yatan en önemli güçde, hiç şüphe yok ki tüm ilişkilerinde kurulan içten ve güvenilir yaklaşımdır.

1970 li yıllarda Tofaş Otomobil Fabrikasına, 135 bin adet otomobilin vantilatör devir daimleri, vites ve motor şanzıman burçları üretimi ile destek verilirken, aynı yıllarda ise hidrolik pompa üretiminede başlanmış, Türk Hoecst, Pfizer, About İlaç..vs. gibi uluslararası firmalara yirmi yılı aşkın süre başarıyla hizmet verilmiştir.

Şuan firma olarak yatak imalat makinaları üretimi yapmaktayız