Melkuç Makine - Kimdir

Ağaç Mobilya Makineleri Üretimi

Melkuç Makine Ve Teknik Malzeme, 1964 yılında İsmet MELKUÇ ve Fikret MELKUÇ ortaklığı ile 100m2 lik alanda kuruldu. Ankara siteler bölgesinde 2500m lik kapalı alanda faliyetine devam eden firmamız, 15000m lik bir alanda fabrika inşaatına da devam etmektedir.

MELKUÇ MAKİNE ilk olarak yatar daire makinası üretimine başladı, zaman içerisinde oluşan müşteri portföyü ile gelişen teknoloji ile birlikte üretilen makinalarımız kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayabilecek düzeye getirildi. Sektörümüzde kalitesi, müşteriye verdiği önem ve ilkleriyle tanınan MELKUÇ MAKİNE üretimine Band zımpara, Şakuli freze, Kontak zımpara ve ayrıca diğer özel üretimleriyle bahçe ekipmanları, ağaç endüstrisi, çim biçme makinaları ve Strafor endüstrisinde yer alarak Türkiye’de bir ilke daha imza atmıştır.

Başlangıçtan günümüze firmamızın değişmeyen prensiplerinden olan müşteri memnuniyeti ve imalatta kalite her geçen zaman teknolojinin sağladığı gereksimler ile daha da gelişip, modern bir hale gelmiştir.

MELKUÇ MAKİNE uzman kadrosu, ArGe ve ortakların oğulları ile ikinci bir jenarasyonla büyük bir aile şirketi olarak üretimini devam ettirmektedir. Ülkemizde üretimi yapılmayan marangoz makinaları imalatı yaparak yurt içi ve yurt dışı pazar payını her geçen gün artırmıştır.

Bu anlayışla MELKUÇ MAKİNE ağaç işleme makinelerinde gelişen teknolojiyi, sürekli takip ederek üretmiş olduğu makinaları değerli müşterilerinin hizmetine sunmanın haklı gururunu yaşamaktadır.