Kardesan - Kimdir

Tekstil Makinaları, Pastal Serim ve Kesim Masası, Kalite Kontrol Masası, Regula Masası, Dikiş Makina Tezgahı, Kumaş Serim Makinası, Pastal Başı Kesim Makinası, Biye Kesim Makinası İmalatı ve Satışı

Kardesan Tekstil Makinaları

Kardesan, 1979 yılında 50 m²'lik Unkapanın'daki atölyemizde başladık .Azimli çalışmamızın mükafatınıda aldık. Şu anda 750 m²'lik alanda hizmet vermekteyiz. Artık Kardesan yurt içinde ve yurt dışında , alanında tekstil bulunan her firmaya hizmet edecek kapasiteye gelmiş ve sektöründeki faaliyetleri ile yenilikçi,kaliteli,teknolojiyi takip eden bir firmadır.

KardesanPastal Serim ve Kesim Masası, Kalite Kontrol Masası, Regula Masası, Dikiş Makina Tezgahı, Kumaş Serim Makinası, Pastal Başı Kesim Makinası, Biye Kesim Makinası İmalatı ve Satışı yapmaktadır.

Kardesan her geçen gün kalitesini yükselterek müşterilerine ve bayilerine yeni ürünleri ile hizmet vermektedir.

Çalışma Alanlarımız ;

Tekstil Atölyeleri,Tekstil Fabrikaları gibi alanlara Masa,Raf,Tezgah,Dikiş Makinesi Tezgahları ve Tüm konfeksiyon Atölye Ekipmanlarının imalatında ve satış sonrası teknik destek vermektedir.

Deneyimli ve uzman kadromuzla her geçen gün ihtiyaçlarınız doğrultusunda firmamız size özel ürünler tasarlamakta...

Vizyonumuz

Gelişen teknolojiye, ARGE çalışmalarımızla her geçen gün yeni ürünler katmaktayız. KARDESAN olarak müşterilerimize en teknolojik ürünleri en uygun fiyatlarla sunmamın çabası içindeyiz. 

Müşterilerimize sunduğumuz tüm ürünleri kaliteli üretmek, uygun fiyatla sunmak ve en hızlı şekilde ulaştırmak; Karlılıkla gelişmeyi ve büyümeyi sürekli kılarak bizimle çalışan herkesin yaşamına değer katmak.