Hasel İstif Makinaları - Kimdir

Akülü Dizel Forklift & 2. El Platform & Forklift Yedek Parça & Platform Kiralama

Hasel İstif Makinaları Sanayi Ve Ticaret A.Ş. 1985 yılında kurulmuştur. Kurulduğu yıllarda OEM parçalarının tedariğini sağlayarak, yüksek standartlarda hizmet vermeye başlamıştır.

1990 yılında çeşitli forklift markalarının Türkiye distribütörlüğünü üstlenmiştir.

1995 yılında Dünya lideri Alman Linde Forklift markasının distribütörlüğünü almış ve yine aynı yıl Linde Forkliftin Türkiye pazarındaki payını %6’ya çıkartmıştır.

1997 yılında Alman lastik markası GUMASOL lastiğinin distribütörlüğünü üstlenmiştir.

1998 yılında Alman JLG personel platformları Türkiye distribütörlüğünü, 1999 yılında da OKADA AIYON kırıcıların Türkiye distribütörlüğünü almıştır.

2008 yılında ise TEREX İş Makinaları’nın Türkiye distribütörlüğünü üstlenmiştir.

Vizyonumuz:

Içinde bulunduğumuz alandaki güçlü konumumuz ve sahip olduğumuz kaynaklarımız doğrultusunda sektörün geleceğinin şekillendirilmesinde ana rolü üstlenmek.

Misyonumuz:

Müşteri memnuniyetinin; güvenilir, özverili hizmet anlayışının ve teknolojideki gelişmeleri yakından takip etmenin bizi başarıya ulaştıracak en önemli değerler olduğunu bilerek hareket etmek.

Değerlerimiz:

  • Müşteri memnuniyetini sağlamak birinci hedefimizdir.
  • Kurum içerisinde herkes şirketin bir parçasıdır, bu yüzden çalışanların motivasyonu en önemli çıkış noktamızdır.
  • Içinde bulunduğumuz toplum ve çevre lehine hareket etmek temel değerlerimizdendir.
  • Müşterilerimiz, iş ortaklarımız, çalışanlarımız ve toplumla olan ilişkilerimizde her zaman şeffaf ve açık iletişim temel özelliğimizdir.
  • Karşılıklı güven ve saygı yaratabilmek, iletişim içinde olduğumuz bütün çevremiz için geçerlidir.
  • Değişen dünyaya ve teknolojik gelişmelere ayak uydurmak; eğitim ve kendini geliştirme kurum kültürümüzün yapı taşlarıdır.

Ekip çalışmasına verdiğimiz önem doğrultusunda ana bütünü oluşturan parçaların aynı hedef doğrultusunda hareket etmesini sağlamak görevimizdir.


Linde istifleme ekipmanları grubu dünyadaki en büyük endüstriyel makina üreticilerinden biridir. Çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Linde’nin Dizel ve LPG’li forklifler, Akülü Forkliftler ve Depo Içi Istifleme ekipmanları olarak üç ana ürün grubu bulunmaktadır.

Linde Material Handling Şirketi; 1904 yılında Almanya’nın Münih şehrinde Carl Von Linde tarafından kurulmuştur. 1891 ve 1934 yılları arası Carl Von Linde’nin hava sıvılaşmasıyla, düşük ısı yöntemlerini kullanarak saf gaz formlarını yaratmıştır. Linde bu tarihten sonra ilerleyen yıllarda, savaş ekonomisi şartlarına rağmen girdiği hızlı büyüme sürecini devam ettirmiştir.

1970’lerin ortasından günümüze kadar olan sürede, endüstriyel araçlar, teknik gazlar ve ticari soğutma alanında yaptığı satın almalarla dünya devi haline gelmiştir.