Beha Otomasyon - Kimdir

Endüstriyel Robot & Beckhoff Panel Ve Gömülü Tip Endüstriyel PCLER & AC Kontrol Cihazları & Operatör Panelleri & Fotosel Ve Sensörler

Beha otomasyon , Endüstriyel Otomasyon ve proses otomasyonunda 1996 dan beri birçok projede başarıyla görev almış nitelikli personelleriyle, ağırlıklı olarak makina ve tesis imalatçılarının otomasyon partneridir. 

OMRON - ADEPT ve Beha Otomasyon robotik sistemler çözüm ortağı olarak , anahtar teslim sistem seçenekleriyle , başta paletleme , istifleme , kutulama , taşıma ve aktarma , kalite kontrol ve benzeri alanlarda robotik çözümler sağlamaktayız. 

Öğreterek çalışma sistemli özel üretim robotlarımızla, Robotu tutarak yada özel üretim öğretme mekanizmasıyla yapacağınız işi çok hızlı ve herhangi bir programlama bilgisine gerek kalmadan robota öğretebilirsiniz. Robot sizin yaptığınız hareketleri birebir tekrar eder. 

Scara robot , delta robot, 6 eksen eklemli robot ana ürün gruplarında , toplamda 49 modelle her seviyede robotik çözümler sağlıyoruz.

Beha Otomasyon BECKHOFF, OMRON, LS ( LG ) gibi otomasyon sektörüne yön veren firmalarla , çözüm ortağı ve bayii olarak çalışmaktadır. Bunun yanı sıra aynı markalara ait PLC uygulamaları scada ve proses, uygulamaları , AC Hız Kontrol cihazları , Servo sürücüler ve motorlar , soft starter , dc sürücü , ac sürücü , Fotosel ve sensör ürün gruplarının da satışını  gerçekleştirmektedir.

Vizyonumuz ; 

"Dürüstlük ve Güvenirlik" ilkemizden yola çıkarak, bilgi ve tecrübemizden aldığımız güç ile, kaliteyi mümkün olan en üst düzeye çıkartarak, yenilikçi teknoloji ile ulusal ve uluslararası ala öncelikli tercih edilen otomasyon firması olmak.

Misyonumuz ;

Ticari ahlak, güven ve dürüslük kuralından sapmadan, üretim yapan endüstriyel işletmelerde, üretim yönetiminin mükemmelleştirilmesini sağlayacak teknolojiyi kullanarak ve geliştirerek, iştirak ettiğimiz alanlar kapsamında hedeflerine uygun sonuçların gerçekleşmesini sağlayarak ülke ekonomisine katkıda bulunmak.

İlkelerimiz ;

Dürüstlük ve güvenirlik

Bilgi üretimi ve paylaşımı

Sınıfında en iyi hizmeti vermek

Yeniliklere ve değişimlere açık olmak

Sektörü AR-Ge, üretim, satış ve yenilikçi faaliyetleri entegre ederek geliştirmek.

Çevre Duyarlılığı

Değişimi sürekli kılmak

Yeni fikirler ile pazardaki değişimleri belirlemek