Balabanlı Grup - Kimdir

Profesyonel-Sanayi Tipi-Özel Filtreli Elektrik Süpürgeleri & Temizlik Ekipmanları & VITO Yağ Temizleme Makineleri & Yer Ve Zemin Bakım Makineleri & Numatic Türkiye Distribütörü

Balabanlı Grup A.Ş. Kurulduğu 1927 yılından beri, hizmet vermekte olduğu, pek çok alanda “Daima en iyi hizmet” prensibini benimsemiş olan firmamız, babadan oğla bırakılan isim mirasıyla bugünlere gelmiştir. Başlangıçta Beypazarı’nda tiftik ticaretiyle uğraşmaya başlayan Balabanlılar, Türkiye Cumhuriyetinin ilk müteşebbisleri arasında yerlerini almışlardır. 1942-1963 yılında manifatura ve ev eşyası sektöründe çalışmaya başlayan şirket, “Bombarşe Balaban” ismiyle uzun yıllar Polatlı’da hizmet vermiştir. 1963 yılında Ankara’da hizmet vermeye başlayan şirket, 1980’li yıllarda beyaz eşya sektöründe yaşanan krizle birlikte yeni alanlara doğru arayışlara girmiştir. Türkiye’de her geçen gün önemi daha da anlaşılan temizlik sektörüne el atan firmamızı bu alanda ilk ve öncü kuruluşlardan biri olmayı başarmıştır. Firmamız halı yıkama makinesi konusunda uzmandır.

Kısa sayılabilecek bir zamanda temizlik sektöründe kendisini kanıtlayan ve ticari ismiyle büyük güven telkin eden firmamız, bu alanda ciddi, istikrarlı doğruluk ve dürüstlük ilkesinden ödün vermeyen, müşteri memnuniyetini hedefleyen, genç, dinamik, eğitimli kadrosuyla sürekli kendisini yenileyen, çağın gerektirdiği bilgi, görgü ve donanıma sahip yapısıyla örnek alınmaya başlanmıştır. Temizlik makineleri ve ekipmanları konusunda uzmanlaşan Balabanlı Grubu, Amerika ve Avrupa’dan 8 firma ile çalışmakta ve kendi patentli markası olan “Balclean” adıyla mal üretip, ithal etmekte ve her şeyin en iyisine laik ülkemiz insanlarının kullanımına sunmaktadır.

Ürün yelpazesini oluşturmada ve güncelleştirmede gösterilen titizlik, yurt içinde sektörde yer alanlar tarafından Balabanlı Grubu’nun örnek alınmasına; yurt dışında ise “Güvenilir ve büyük çapta iş yapılabilir.” imajlarının oluşmasına ve pekişmesine neden olmuştur. Bu itimat ve güvenin artmakta olduğunun gözlemlenmesi, Balabanlı Grubu’nu daha ileri adımlar atabilmesi yönünde cesaretlendirmiş ve kuvvetlendirmiştir.

Balabanlı Grup olarak hedefimiz, milli emek ve sermaye ile sanayi yatırımlarında bulunarak ülkemize daha çok kazandırmaktır. Üstün teknoloji ile üretilen sağlam, çevreye ve doğaya saygılı aynı zamanda da işlevsel Balclean ürünlerinin ülke çapında tercih ediliyor olmasının en önemli sebebi; kaliteli saygın ve bilinçli tüketicinin ihtiyaçlarına cevap veriyor olmasıdır. Modern ve etkili temizliğin Balclean’den geçtiğini; hava alanlarından, terminallere, otellerden hastanelere, fabrikalardan imalathanelere, kamu kuruluşlarından okullara, cadde ve sokaklardan evlere kadar milyonlarca kişi birebir yaşıyor.

Siz de temizlik konusunda bilinçli, profesyonel ve akılcı hareket etmek isterseniz, Balabanlı Grup, güçlü Balclean ürün yelpazesi ile gerekli desteği her zaman vermeye hazırdır.