Pegasus Makina - Kimdir

Oto Servis Ekipman Ve Makinaları İmalatı

PEGASUS MAKİNA otomotiv sektöründe 50 yılı aşkın bir süre faaliyet göstermiş bir ailenin 3.kuşak temsilcisi tarafından kurulmuş yeni bir firmadır. Yeni olmasına rağmen geçmişin tecrübesini ve bilgi birikimini üzerinde toplamış idari yapısı ile garaj ve lastik servis ekipmanları sektöründe kendine yer edinmeye çalışmaktadır.

Bu doğrultuda faaliyetlerini düzenleyen firmamız kısa sürede İtalya’nın ciddi ve büyük üreticilerinden RAVAGLİOLİ S.P.A ile ticari iş birliği sağlamış ve RAV markalı ürünleri ülkemizde pazarlama faaliyetlerine girişmiştir. Bunun yanı sıra lokal üreticilerin kaliteli ürünlerininde dağıtımına devam etmektedir.
 

Firmamız kalite odaklı ve müşteri memnuniyetini esas alan ticari yaklaşımı benimsemiş ve özümsemiştir. 55 yıllık gelenekçi ticari yaklaşımın günümüzün şartlarında ve yenilikçi anlayışla harmanlanması sonucu sektörde hakkettiği ve hedeflediği yere doğru yürümektedir.

Firmamız gerçek satışın malın teslimatı ile değil kullanımı ile başlayan bir süreç olduğuna inanmakta, müşterilerine de aileye katılan yeni bir birey gözü ile bakmaktadır. Sektöründe yürüttüğü tüm çalışmalarında bu ilkeleri benimsemekte ve uygulamaktadır.

Pegasus Makina ülkemiz ekonomisinde lokomotif sektörlerinden biri olan otomotiv sektöründe ihtiyaca yönelik çözümleri en uygun şartlarda müşterilerinin kullanımına sunarken ,deneyimli,özverili ve profesyonel satış sonrası hizmet ekibi ile satışa sunduğu ürünlerin daima arkasında durmaktadır.