Formsite Endüstri Makinaları - Kimdir

Metal İşleme Ve Pres Makinaları İmalatı Ve Satışı

Firmamız, 14 Ağustos 2007 tarihinde FORMPRES adı ile İzmir’de kurulmuştur.

Portföyümüzde çok çeşitli amaçlarda kullanılmak üzere 18 tipte ve farklı tonajlarda eksantrik presler mevcut. Bunun dışında Türkiye’de tescilli markamız olan POWERMAC markası ile çeşitli tipte talaşlı imalat makinalarını da yurtiçi ve yurtdışında ürettirmekteyiz. Bu makinalara ait 2 yıl garanti süresi, POWERMAC markasını taşıyan bütün makinalarımıza servis hizmeti ve yedek parça hizmeti, tarafımızdan verilmektedir. Türk sanayisine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla FORMSİTE adı ile yeni şirketimizi oluşturduk. Daha güçlü bir sermaye, daha güçlü bir kadro ve daha geniş bir ürün yelpazesiyle müşterilerimizin hizmetindeyiz. Makine portföyümüzün içerisinde eksantrik presler, üniversal talaşlı imalat makinaları, sac işleme makinaları, CNC tip makinalar ve özel amaçlı üretim tesisleri bulunmaktadır. Deneyimli ve uzman elemanlarımızla müşterilerimize yatırımları konusunda da destek vermek, en önemli hedeflerimizdendir. Kaliteyi en ekonomik şartlarda üretebilmeniz için siz sanayicilerimizin her zaman yanında olacağız.

Eksantrik Preslerimizin Standart Özellikleri

CE BElgesi
Hidrolik Sigorta
Hız Kontrol Ünitesi
Fotosel Koruma
Motorlu Koç Ayarı
Vibrasyon Önleyici Plakalar
Merkezi Yağlama
Pnömatik Kavrama
2 Yıl Garanti
Servis ve Yedek Parça Hizmeti

FİRMA TARİHÇESİ

Firmamız, 14 Ağustos 2007 tarihinde FORMPRES adı ile İzmir’de kurulmuştur. 2009 yılında, Türk sanayisine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla FORMSİTE adı ve POWERMAC markası ile yeni şirketimizi oluşturduk.

MİSYONUMUZ

FORMSİTE ENDÜSTRİ MAKİNALARI olarak, eksantrik pres, besleme sistemleri ve transfer üniteleri ürünlerimizle ağırlıklı olarak otomotiv sanayi, beyaz eşya sanayi ve bu sektörlerin yan sanayilerine hizmet sunmaktayız. Ürün yelpazemizi, sektörün çok ve çeşitli ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacıyla, gelen talepler doğrultusunda, hem tür hem de tonaj olarak büyütmüş durumdayız.

Sektöre sunmuş olduğumuz en yeni ürünler, ayarlı stroklu H tipi ve D tipi eksantrik preslerimizdir. Bilindiği üzere otomotiv ve beyaz eşya sektöründe üretim yapmakta olan firmalar, genellikle farklı tonajlarda ve çok farklı tiplerde kalıplarla çalışmaktadırlar. Ayarlanabilir strok mesafesi, bu firmalara, faklı boyutta pek çok kalıp ile aynı makinada çalışabilme imkânı verdiği için, sektörün hayli ilgisini çekmiştir. Standart strok ayar basamaklarımızın dışında, ihtiyaç duyulan strok ayar basamaklarında makina üretimi yapabiliyor olmamız, sayın müşterilerimizin ürünlerimize olan ilgisini derinleştirmiştir.

Bunun dışında 2013 itibariyle, 300-1000 ton aralığında yer alan eksantrik preslerimizde, müşterimizin ihtiyaç duyması halinde, hareketli ve/veya T-track operasyonlu tabla seçeneklerimizle müşterilerimizin karşısına çıktık. Hem tonaj hem ayarlanabilir strok özelliği hem de hareketli ya da t-track operasyonlu tabla seçeneklerimizle, müşterilerimize, fonksiyonel ve verimli bir kullanım sunuyoruz.

Bilindiği gibi, sac işleme sektöründe çalışan üreticiler, eksantrik preslerde özellikle şu özellikleri aramalıdırlar:

Hidrolik sigorta
Hız kontrol
Motorlu koç ayarı
CE belgesi
Fotosel koruma sistemi
Vibrasyon emici plakalar
Bütün bu özellikler, üretimde kolaylık, güvenlik ve konfor sağlamaktadır. Müşterilerimize, bu özelliklerin tümünü, hiçbir ekstra ücret talep etmeksizin makinalarımızın üzerinde standart olarak sunmaktan gurur duyuyoruz.

POWERMAC olarak bizi, diğerlerinden ayıran en önemli farkımız, satış ile operasyonun bittiğine inanmamamızdır. Bizce, yedek parça ve servis hizmeti gibi unsurlar, ihmal edilemez noktalardır. Buradan yola çıkarak felsefemizi biraz daha açacak olursak şunu diyebiliriz: "satış, bir bitiş değil bir başlangıç noktasıdır.".

Biz, piyasaya girdiğimiz ilk günden beri bu ilke ile hareket ediyoruz. Bu prensibimiz sebebiyledir ki makinamızı işletmeye aldıktan sonra +30, +60, +90 günlük periyotlarla ilk altı ayda, çalıştığı ortamda denetler ve gerekli rehberliği müşterimize sunarız. 2 yıllık garanti süremiz bitene dek 2., 3. ve 4. altı aylarda yine müşterimizi ziyaret edip makinalarımızı kontrol eder ve bu kontrolleri dokümante ederek kayda alırız. Makinada problem çıkaran noktaları, bu dokümantasyon sonucunda elde edilen verilerden yararlanarak tasarım ve üretim unsurları ile birlikte değerlendirip makinalarımızı daha uzun ömürlü, daha güvenli ve daha çok ürün alınabilir hâle getirmek için kullanırız.

2 yıllık garanti süremiz bittikten sonra da makinamızın peşini bırakmayız. Müşterilerimizin iznine bağlı olarak, müşteri talep etmemiş bile olsa garanti süresi dolan makinalarımızı yılda bir kez ziyaret edip durum kontrolü yapar ve müşterimizi bu konuda bilgilendiririz.

VİZYONUMUZ

Yapmış olduğumuz sıkı teknik takip ve dokümantasyon, yarınlardaki üretimlerimizi ve tasarımlarımızı biçimlendirmemizi sağlamaktadır. Orta vadeli planlarımız arasında “yurtiçinde üretim” hedefi olduğu düşünüldüğünde, müşterilerimizin konforlu bir kullanım sağlamaları amacıyla yürüttüğümüz bu çalışmaların, firmamız için de hayli elzem ve değerli olduğu görülmektedir.

Şuan için gündemimizdeki en önemli madde, yurtdışında gerçekleştirmiş olduğumuz üretimimizi, yurtiçine taşımaktır. Müşterilerimize daha kısa zamanda ve daha kaliteli ürünler sunabilmek amacıyla başlattığımız bu çalışma için, yurtdışındaki partnerimiz ile görüşmelerimiz devam etmekte. Yurtiçinde uygun üretim alanı arayışımız ve bu süreçte bel kemiğimiz olacak nitelikli, kalifiye elemanları yetiştirme çalışmalarımız da tüm hızıyla devam etmektedir.

Ek olarak, merkezi İzmir’de bulunmak üzere İstanbul ve Ankara’da, servis ve yedek parça amaçlı şubeler açmayı planlamaktayız.

TEŞEKKÜRLER

Kurulduğumuz günden itibaren desteğini ve ilgisini bizlerden esirgemeyen siz sayın müşterilerimize teşekkürlerimizi sunmayı bir borç biliriz. Dün ve bugün olduğu gibi yarınlarda da sizler için çalışmaktan gurur duyacağız.

Saygılarımızla...