Tam-Taş - Kimdir

Dikey Paketleme & Doypack Paketleme Makinaları | Vakum Ambalaj Makinaları | Stick Paketleme Makinaları | Shrink Ambalaj Makinaları İmalatı Ve Satışı

Tamtas Makine 1971 yilinda Ambalaj makinalari ve malzemeleri Sektöründe faaliyete baslamistir.

Ilk yillarda yurt disindan makine ekipman ithalati yapilmis , 1975 yilindan itibaren de paketleme makinalari imalatina baslanmistir. 1975 – 1983 Yillari arasinda Istanbul - Mecidiyeköy de faaliyette bulunulmus 1983 Yilinda Merter ‘ de 8.000 m2 lik üretim alanina geçilmistir.

1983-2013 Yillari arasinda üretim faaliyetlerine Merter fabrikasinda devam eden firmamiz 2014 Yilinda Istanbul – Ikitelli de yapilan yeni fabrikasina tasinmistir.

1975 yilindan itibaren "TAM-TAS" markasi adi altinda üretim yaparak, ülkemiz sanayiine ve ambalaj dünyasina önemli hizmetler veren firmamiz ürettigi Ambalaj Makinalarinin satis öncesi ve satis sonrasi kaliteli hizmetleriyle  gerek ülkemiz genelinde gerekse yurt disinda birçok ülkede kendi sektöründe  saygin, güvenilir ve özel bir yere sahip olmustur.

Üretimini yaptigimiz tam otomatik dikey paketleme makinalarimiz, doypack paketleme makinalarimiz, sachet ve stick paketleme makinalarimiz, volumetrik dolum sistemli , vidali dolum sistemli , elektronik terazili dolum sistemli ve Likit dolum sistemli olarak  paketlenecek ürün ve gramaja göre  özel olarak üretilmektedir.

Tam otomatik  dikey paketleme makinalarimiz , bakliyat paketleme  ,baharat paketleme , kuruyemis paketleme, tarim ilaci paketleme , sekerleme çikolata draje  paketleme, cips paketleme, kahve  kakao süt tozu paketleme, bisküvi  karaker  gofret  paketleme,Çay, seker vb gida ürünlerinin paketlenmesinde  soda, tarim ilaci deterjan vb. kimyasal ürünlerinin paketlenmesinde ve vida civata plastik parçalar gibi yedek parça paketlenmesinde  kullanilmaktadir.

Tam otomatik  doypack paketleme makinalarimiz , hazir paketten çalisan ve bobinden çalisan model olmak üzere iki kategoride üretilmektedir. 
Daha çok kuruyemis  ,baharat,  sekerleme çikolata draje , cips, kahve  kakao süt tozu , bisküvi  karaker  gofret  vb gida ürünlerinin paketlenmesinde  toz ve tablet deterjanlar, likit deterjanlar vb. kimyasal ürünlerinin paketlenmesinde kullanilmaktadir.

Diger üretim kalemimiz olan shrink ambalaj makinalarimiz genellikle gida ,kimya , kirtasiye kozmetik Tekstil endüstrilerinde ambalaj maliyetlerini azaltmak ve ürünlerin görüntülerini ön plana çikarmak amaci ile kullanici bulmaktadir.

TAM-TAS makine olarak 2000 yilindan bu yana HENKELMAN vakum ambalaj makinalarinin Türkiye distribütörlügünü yapmaktayiz. Vakum makinalarimiz Et ürünleri vakum`lamada ,süt ürünleri peynir zeytin kasar tereyag vakum paketleme de , deniz mahsülleri balik türleri vakum ambalaj yapmada  , unlu mamuller yufka sigara böregi kadayif vakum ambalaj yapmada , kuruyemis findik fistik badem ceviz vakum ambalaj yapmada vb. gida ürünlerinin tazeligini korumak ve raf ömrünü artirmak amaci ile kullanilmaktadir.