Kessan Makine - Kimdir

Hamur Makineleri İmalatı

Firmamız şu anda UNLU GIDA makinalarını anahtar teslimi olarak kurmaktadır. Firmalar tarafından tercih edilmemizin sebebleri arasında tecrübe ve kalite ön plana çıkmıştır. İmalatının her aşamasında kalitesinden kesinlikle taviz vermemekte Ar-Ge birimiyle ürünlerinin kapasite artırımını, sonsuz çalışmasını, emniyetli olmasını ve insan gücünü en alt seviyeye çekebilmesi için çalışmalarını sürdürmektedir.

Firmamızın başlıca ürettiği ürünler: “HAMUR TARTMA KESME MAKİNELERİ, HAMUR YUVARLAMA MAKİNELERİ, HAMUR ŞEKİL VERME MAKİNELERİ, HAMUR DİNLENDİRME MAKİNELERİ, EKMEK DİLİMLEME MAKİNELERİ, EKMEK İŞLEME ÜNİTESİ, SANDVİÇ İŞLEME ÜNİTESİ, PASTA FIRINI, HAMUR YOĞURMA, SEYYAR TİP İPEK UN ELEME MAKİNESİ”

Dünya pazarında yeni çıkan ürünleri takip etmekte ve kendi makinaları üzerinde teknolojisini yenilemektedir.

Şu anda İstanbul Ümraniye DES Sanayi Bölgesinde kurulu olan Makine fabrikasında bütün birimlerini tekbir çatı altında toplayarak Türkiye’deki Unlu Gıda makinaları üreticileri arasında en üst sıralarda yer almaktadır.

KESSAN MAKİNA, makine üretimini Ümraniye DES Sanayi Bölgesinde ki kendi tesislerinde dünya standartlarına uygun bir titizlik ve uzmanlık ile gerçekleştirmektedir.
Yerli ve yabancı yan sanayiinden satın aldığı ham malzeme ve standart malzemeler ile kendisini ispatlamış, dünya standartlarında ve markalı elemanlar kullanmaktadır.