Seba Makina - Kimdir

Cam İşleme Makinaları, Cam Yıkama Makinaları, Cam Kesim Masaları, Dolum Makinaları, Pres Masaları, Profil Kesim Makinaları, Gaz Dolum Makinaları İmalatı ve Satışı

Seba Endüstriyel Makina 1990 yılından beri faaliyette olan ısı yalıtımı icin ısıcam yada çiftcam imalat malzemelerinin satışını yapmaktadır. Gelişen teknolojilere ayak uydurarak her geçen gün müşterilerimizin istekleri ve firmamızın prensipleri çerçevesinde faaliyet alanlarımızı ve ürün çeşitlerimizi genişletmekteyiz. Bunun sonucu olarak 1996 yılında cam makinaları veya çiftcam makina imalatına başladık.

Çiftcam makinaları bugüne kadar çok iyi konuma gelmiş bulunmaktayız. 300m2 kapalı alanı bulunan fabrika binamızla kaliteli ürünleri en iyi fiyata verebilmek için çalışmalarımız aralıksız sürdürüyoruz. Çiftcam makinaları imalatında kalıcı olduğumuzu ve olacağımızı müşterilerimizin memnuniyeti ile anlamaktayız.

Farklı ihtiyaç ve beklentilere cevap verebilmek isin kaynaklı ısıcam profil makinaları satışına da başlamış bulunmaktayız.

Çiftcam imalat malzemeleri konusunda da geniş ürün yelpazesi ile hizmet vermekteyiz. İstanbul içinde kendi araçlarımızlaservis yaparak hizmeti eksiksiz hale getirdik. Şehir dışında da çoğunlukla kendi aracımızla servis yapmaktayız. Fiyat ve kalite dengesi en fazla özen gösterdiğimiz konularn başında gelmekedir.

Sonuç olarak; başlangıçta da benimsediğimiz sonsuz müşteri memnuniyeti ilkemizi uygulayabilmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.

Yücel BABA
Makina Mühendisi Yön. Kur. Başk.